Viinin valmistus - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg Panimosokeria ja vahvoihin vastaavasti 6 kg tavallista tai 6,6 kg Panimosokeria, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämän sokerin määrästä.
Viinin valmistus | Viinimaa.fi | Viinimaa
viinimaa.fi › artikkelit › viinitietoKuohuviiniä valmistetaan normaalisti miedosta viinistä lisäämällä siihen sokeria ja hiivaa. Viini käy suljetussa tilassa, jolloin käymisessä muodostunut ja kuohumisen aikaansaava hiilidioksidi jää viinin joukkoon. Kuohuviinin annetaan käydä toisen kerran pullossa tai tankissa valmistusmetodista riippuen. Käymisprosessi
Viinin valmistus | Viinimaa.fi | Viinimaa
Kuohuviiniä valmistetaan normaalisti miedosta viinistä lisäämällä siihen sokeria ja hiivaa. Viini käy suljetussa tilassa, jolloin käymisessä muodostunut ja kuohumisen aikaansaava hiilidioksidi jää viinin joukkoon. Kuohuviinin annetaan käydä toisen kerran pullossa tai tankissa valmistusmetodista riippuen. Käymisprosessi