sinä etsit:

viinin teko ohje

RESEPTEJÄ 25 l KOTIVIINIÄ
https://www.kotiviini.fi › files › products › Barsho...
Lue tarkkaan tämä ohje. ... miedompaa viiniä, niin käytä ravinneseoksesta vain 2/3 osaa. ... Pidä päiväkirjaa viinin kaikista valmistusvaiheista.
Viinin valmistus - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1
VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg Panimosokeria ja vahvoihin vastaavasti 6 kg tavallista tai 6,6 kg Panimosokeria, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämän sokerin määrästä.
Viinireseptejä - Melkkobrew
https://www.melkkobrew.fi/artikkeli-viiniresepteja
18.10.2017 · Viinireseptejä 18.10.2017 13:22 Tälle sivulle olemme koonneet muutamia reseptejä kotiviineille. Noudata valmistuksessa käymisainepakkauksesi ohjeita. Reseptien ainesmäärät …
VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeet
Mutta jos viinisi on käynyt liian ”kuivaksi”, ota 0,5 litraa valmista viiniä astiasta, lämmitä se (ei kiehuvaksi) ja sulata joukkoon n. 200 g sokeria. Makeuta viinisi seoksella vähitellen. Maistele välillä ja kun maku on mieleinen, viinisi on makeutettu. Jos maku vielä tuntuu kuivalta, toista makeutus. Ohjeelliset makeutussuositukset:
Viinin valmistus | Viinimaa.fi | Viinimaa
https://viinimaa.fi/artikkelit/viinitieto/viinin-valmistus
Ennen pullotusta saman sadon eri tankeissa ollut viini sekoitetaan ja jäähdytetään. Jäähdytys saa aikaan viinihapon suolan kiteytymisen. Suolakiteet suodatetaan pois viinin joukosta. Pullot …
Kotiviiniä helposti ja nopeaan 25 litraa - Resepti - Kotikokki
https://www.kotikokki.net › reseptit › nayta › Kotiviiniä...
Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten kotiviiniä helposti ja nopeaan 25 litraa valmistetaan. Katso tämä ja tuhannet muut ... 2 pussia, punainen viinimarja.
Rypäleviinin valmistus - Melkkobrew
https://www.melkkobrew.fi/artikkeli-rypaleviinin-valmistus
8.10.2017 · Viinimehussa mukana olevat kuoret nousevat pintaan – siksi viiniä täytyy sekoittaa ainakin pari kertaa päivässä, että pintakerros ei kuivu. Kolmantena päivänä kuoret siivilöidään …
Viinimestarin ohjeet – Deltawiki
https://www.delta.utu.fi › wiki › index.php › Viinimesta...
Laita ohjeen mukaisesti viinin makuaineet (käytä siiviläpussia tai kärsit lapotessa) ja entsyymit käymisastiaan ja lisää tarvittava määrä kuumaa ...
VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
https://karahvi.fi/viiniteko-ohjeet
Mutta jos viinisi on käynyt liian ”kuivaksi”, ota 0,5 litraa valmista viiniä astiasta, lämmitä se (ei kiehuvaksi) ja sulata joukkoon n. 200 g sokeria. Makeuta viinisi seoksella vähitellen. Maistele …
Valmispakkaukset viinin valmistukseen | tokmanni.fi
www.tokmanni.fi › elintarvikkeet › juomat
Valmispakkaukset viinin valmistukseen -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!
Viinireseptejä - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › artikkeli-viiniresepteja
Oct 18, 2017 · Viinireseptejä 18.10.2017 13:22 Tälle sivulle olemme koonneet muutamia reseptejä kotiviineille. Noudata valmistuksessa käymisainepakkauksesi ohjeita. Reseptien ainesmäärät ovat 25 litralle viiniä. ANANASVIINI - ananashedelmiä 4 kg - rusinoita 500 g - sitruunahappoa n. 20g - Panimosokeria 5,5 kg APPELSIINIVIINI - kuorittuja appelsiineja 6 kg
Helpot ohjeet aloittelijalle - Kotiviini - Suomi24 Keskustelut
https://keskustelu.suomi24.fi › ... › Juomat › Kotiviini
Saisinko helpot ja yksinkeraiset ohjeet kotiviinin valmistukseen? en ole ... Viinin teko on jalo harrastus ja tulevaisuudessa monen ammatti Suomessakin.
Samin kotiviiniohje - Kapsi
peran.kapsi.fi/kotiviineja/kotiviiniohje.htm
Täytän lomakkeeseen viinimehun ainekset ja ominaispainon (pikkaisen reilu 1). Täytä oikein: 1.Käyminen kohtaan ensimmäiseen riviin aina sokeri, sokerimäärä ja hinta. Seuraaviin riveihin …
Kotiviiniä helposti ja nopeaan 25 litraa - Resepti | Kotikokki.net
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/62209
15.5.2008 · Lisää kylmää vettä, mittaa viiniaiheen lämpötilaksi n. 25 astetta, lisää kylmää tai kuumaa vettä, että kokonaismäärä on 25 litraa. Sekoita Dynamiitin pussit lämpimään …
kerään koko kulmakunnan voikukat viiniksi! - Iltalehti
https://www.iltalehti.fi › Pippuri.fi › Ruoka-artikkelit
(Resepti jatkuu kuvan jälkeen.) Viinin käymisastia. Kotikokki. Reseptinlaatijan viini suoritti käymisprosessin noin neljässä päivässä ...
Aronia-Omena Kotiviini - Resepti | Kotikokki.net
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/82955
Ohjeet Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Laita omenat, aroniat ja rusinat käymisastiaan, kaada kiehuvaa vettä päälle. Sulata sokerit kuumaan veteen. Lisää kylmää …
Kotiviiniä helposti ja nopeaan 25 litraa - Resepti ...
www.kotikokki.net › reseptit › nayta
Lisää kylmää vettä, mittaa viiniaiheen lämpötilaksi n. 25 astetta, lisää kylmää tai kuumaa vettä, että kokonaismäärä on 25 litraa. Sekoita Dynamiitin pussit lämpimään (25*)veteen, kumpikin omansa. Kaada viinin joukkoon ja sekoita. Kansi päälle ja vesilukkoon vettä. Alkaa käymään 10-15 minuutissa. Käy 3-5 päivää.
Viinin valmistus - Melkkobrew
https://www.melkkobrew.fi/viinin-valmistus_1
VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg …
Näin valmistat kotiviiniä - Iltalehti
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/f7df052b-e7f1-4f1d-a309-7d...
5.6.2020 · Reseptinlaatijan viini suoritti käymisprosessin noin neljässä päivässä. Seuraavana päivänä siitä, kun viini oli lopettanut käymisen, hän erotteli nesteestä hedelmät pois, antoi …
Omenasato viiniksi näillä ohjeilla - Suomela.fi
https://www.suomela.fi › muuta-omenasato-viiniksi
Käytä kaupallista, varta vasten viinin tekoon tarkoitettua viinihiivaa. ... Lisää ohjeen mukaan käymispakkauksen sisältämä hiiva ja hiivan ravinne, ...
Viinin valmistus - Melkkobrew
https://www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1
VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg ...
Aronia-Omena Kotiviini - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › nayta
Ohjeet Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Laita omenat, aroniat ja rusinat käymisastiaan, kaada kiehuvaa vettä päälle. Sulata sokerit kuumaan veteen. Lisää kylmää vettä, että kokonaismäärä on 25 litraa ja lämpötila noin 25. Sekoita dynamiitin pussit kädenlämpöiseen veteen ja lisää astiaan kun viiniaines on haaleaa.
Viinin valmistus | Viinimaa.fi | Viinimaa
viinimaa.fi › artikkelit › viinitieto
Ennen pullotusta saman sadon eri tankeissa ollut viini sekoitetaan ja jäähdytetään. Jäähdytys saa aikaan viinihapon suolan kiteytymisen. Suolakiteet suodatetaan pois viinin joukosta. Pullot täytetään mahdollisimman täyteen korkin alle jäävän hapen minimoimiseksi.
Helpot ohjeet aloittelijalle - Kotiviini - Suomi24 Keskustelut
https://keskustelu.suomi24.fi/t/8180122
28.5.2009 · Itse käytän lähes 30 asteen lämpötilaa jolloin viinimehu "käynnistyy" parin-kolmen tunnin kuluttua laittamisesta. Viinihiiva liotellaan kädenlämpöiseen veteen ennen viinimehuun …