Viinin valmistus - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg Panimosokeria ja vahvoihin vastaavasti 6 kg tavallista tai 6,6 kg Panimosokeria, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämän sokerin määrästä.
VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeetMutta jos viinisi on käynyt liian ”kuivaksi”, ota 0,5 litraa valmista viiniä astiasta, lämmitä se (ei kiehuvaksi) ja sulata joukkoon n. 200 g sokeria. Makeuta viinisi seoksella vähitellen. Maistele välillä ja kun maku on mieleinen, viinisi on makeutettu. Jos maku vielä tuntuu kuivalta, toista makeutus. Ohjeelliset makeutussuositukset:
Viinireseptejä - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › artikkeli-viinireseptejaOct 18, 2017 · Viinireseptejä 18.10.2017 13:22 Tälle sivulle olemme koonneet muutamia reseptejä kotiviineille. Noudata valmistuksessa käymisainepakkauksesi ohjeita. Reseptien ainesmäärät ovat 25 litralle viiniä. ANANASVIINI - ananashedelmiä 4 kg - rusinoita 500 g - sitruunahappoa n. 20g - Panimosokeria 5,5 kg APPELSIINIVIINI - kuorittuja appelsiineja 6 kg