Jos haluat kokiksi tai tarjoilijaksi, valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto.Ala sopii sinulle, kunhaluat toimia ravitsemisalan ruoanvalmistus- ...
1. Kokkina voit työskennellä erilaisissa työpaikoissa. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi ravintolan, henkilöstöravintolan, suurkeittiön, laivan tai hotellin ...
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, aikuiskoulutus - Yrkesakademin i Österbotten, samtliga verksamhetsorter - Opintopolku.fi
Hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen voi työskennellä mm. tarjoilijana, kokkina, ravintolapäällikkönä, hovimestarina tai hotellipäällikkönä. Alan työntekijöiden tulee olla asiakaspalvelualttiita ja ahkeria työntekijöitä, sillä hauskuuden lisäksi alan työt ovat usein hyvin intensiivisiä ja fyysisesti raskaita.
Reippaus ja joustavuus; Työllistyminen. Ravintola- ja catering-alalta valmistuttuasi voit työskennellä esim. ravintolassa, ruokapalveluyrityksessä, kahvilassa, pitopalveluyrityksessä tai vähittäiskaupan ruokatiskillä. Työllisyystilanne alalla on hyvä! Lue lisää vaihtoehdoista ammatillisten perusopintojen jälkeen.
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala ... tai täydentää osaamistasi esimerkiksi tarjoilijan perustutkinnolla ja kokin tai ...
Jos sinulla on tiedossasi soveltuva työpaikka, hakeudu oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimus. Jos olet jäänyt työttömäksi tai olet työttömyysuhan alainen, ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja lounasravintoloissa, laivoilla, sairaaloissa, kahviloissa, pikaruokapaikoissa sekä juhlapalvelu- ja matkailuyrityksissä.
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opinnot ovat hauskoja ja haastavia. Alalta työllistyt monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ammattiin. Lue lisää, ja löydä sinulle sopiva koulutus!
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp) ... Ravintola- ja catering-alalta valmistuttuasi voit työskennellä esim. ravintolassa, ruokapalveluyrityksessä ...
hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto, ravintolakokki; Muunkieliset termit. Restaurant Cook (Vocational Qualification in Hotel and Restaurant Services) englanti.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija. Lisää tämä koulutus vertailtavien koulutusten listaan. Ammattiopisto Tavastia. Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita.
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, aikuiskoulutus - Yrkesakademin i Österbotten, samtliga verksamhetsorter - Opintopolku.fi
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala, Ammatillinen koulutus. Löydä koulutuksesi. Etsi ja vertaile mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, ...
Opteam ja Stadin AO käynnistävät alkuvuodesta 2018 oppisopimuskoulutuksen, jossa sinulla on mahdollisuus suorittaa KOKIN tai TARJOILIJAN tutkinto töitä tekemällä (hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto). Haussa ovat tulevat ravintola-alan ammattilaiset, jotka ovat valmiina käärimään hihat ja tarttumaan töihin joko ...
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opinnot ovat hauskoja ja haastavia. Alalta työllistyt monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ammattiin. Lue lisää, ja löydä sinulle sopiva koulutus!
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija. Lisää tämä koulutus vertailtavien koulutusten listaan. Ammattiopisto Tavastia. Asiakaspalvelun osaamisalan opinnot suorittanut tarjoilija tuntee hotelli-, ravintola- ja catering-alan palvelukokonaisuuden ja osaa aktiivisesti myydä ravintolatuotteita.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja lounasravintoloissa, laivoilla, sairaaloissa, kahviloissa, pikaruokapaikoissa sekä juhlapalvelu- ja matkailuyrityksissä.
Hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen voi työskennellä mm. tarjoilijana, kokkina, ravintolapäällikkönä, hovimestarina tai hotellipäällikkönä. Alan työntekijöiden tulee olla asiakaspalvelualttiita ja ahkeria työntekijöitä, sillä hauskuuden lisäksi alan työt ovat usein hyvin intensiivisiä ja fyysisesti raskaita.