sinä etsit:

ravintola ja catering alan perustutkinto eperusteet

JEDU | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
https://www.jedu.fi/koulutus/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto/4003
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Palvelualat Koulutuspaikkakunnat: Ylivieska, Kalajoki, Oulainen, Haapavesi, Nivala Tavoite Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisissa …
catering-alan perustutkinto Hotelli-, ravintola- ja
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/1987253
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto Hotelli-, ravintola- ja catering-alalla tuotetaan majoitus-, ravitsemis-, kokous- ja juhlapalveluja sekä maissa että merellä. Työtehtävät ovat …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen on ravintola- ja cateringalan perustutkinnon opiskelijoille valinnainen tutkinnon osa.
alan perustutkinto Ravintola- ja catering-
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/4326751
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
www.oph.fi › fi › koulutus-ja-tutkinnot
Oct 31, 2022 · Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Samalla selvitetään työelämän tarpeita tulevaisuuden osaamisesta ja mahdollisista uusista tutkinnon osista. Tutkinnon perusteiden uudistaminen toteutetaan 2022 - 2023.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
opintopolku.fi › konfo › fi
Koulutuksen kuvaus. Kokki valmistaa maukkaita ja ravitsevia lounas- ja annosruokia sekä salaatteja ja leivonnaisia. Koulutuksessa opitaan myös tarjoilemaan ja tekemään kaikkia ammattikeittiön työtehtäviä. Opiskelijat työskentelevät opetuskeittiössä, oppilaitoksen ravintoloissa ja kahviloissa sekä työpaikoilla.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/6350884
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 …
Salpaus, Ravintola- ja catering-alan perustutkinto 2018
https://eperusteet.opintopolku.fi
ePerusteet-palvelusta löytyvät kaikki opetussuunnitelmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
Vocational Qualification in Restaurant and Catering Services
https://eperusteet.opintopolku.fi
Keuda Ravintola- ja catering-alan perustutkinto 2018. Organizations:Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Ammattiopisto Tavastia, Ravintola- ja catering-alan ...
ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
9.8.2022 · ePerusteet-palvelussa löytyvät kaikki opetussuunnielmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät …
Stadin AO: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 2018
https://eperusteet.opintopolku.fi
ePerusteet-palvelusta löytyvät kaikki opetussuunnitelmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
perustutkinnon perusteet Ravintola- ja catering-alan
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/4808409
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Varia
https://varia.vantaa.fi/.../palvelu/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 …
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
ePerusteet-palvelusta löytyvät kaikki opetussuunnitelmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
JEDU | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
www.jedu.fi › koulutus › ravintola-ja-catering-alan
Koulutus on 20 osp laajuinen tutkinnon osa ravintola- ja catering alan perustutkinnosta. Koulutus on maksuton. Kustannuksia tulee esim. hygieniapassista 10,68€. Työtön, 25 vuotta täyttänyt! Olet oikeutettu työttömyysturvaan, kun opinnot kestävät alle 6 kk. Riittää, että ilmoitat opiskelun alkamisesta TE-toimistoon. HAE »
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinnon
31.10.2022 · Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
ePerusteet; Tutkinnon osat; À la carte -tarjoilu. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. OPH-2707-2017. Etsi. Tiedot. Tutkinnon osat.
alan perustutkinto Ravintola- ja catering-
eperusteet.opintopolku.fi › eperusteet-service › api
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tutkintoon sisältyy pakollinen tutkinnon osa, ravitsemispalveluissa toimiminen
perustutkinnon perusteet Ravintola- ja catering-alan
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/5989105
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
opintopolku.fi › konfo › fi
Koulutuksen kuvaus. Yhteishaun kautta valituiksi tulevat opiskelijat aloittavat opintonsa orientaatioviikolla 1.8.2023. Koulutus toteutetaan osoitteessa Satamakatu 19, Rauma. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa, valmistaa ja myy tuotteita ja -palveluja.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp · noudattaa työaikoja · perehtyy tilauksien ennakkotietoihin ja selvittää tilaisuuksien luonteet itsenäisesti · valmistelee ja ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Sasky
https://sasky.fi/koulutus/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto sisältää kaksi osaamisalaa; asiakaspalvelun osaamisalan (tarjoilija) ja ruokapalvelun osaamisalan (kokki). Opiskelija valitsee näistä toisen …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tutkinnon osia
varia.vantaa.fi › fi › ravintola-ja-catering-alan
Koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta seuraavat osat: Palveluosaaminen (15 osaamispistettä) Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot (10 osaamispistettä) Palveluosaamisen opinnoissa opit asiakaspalvelua, tietoa erityisruokavalioista, omavalvontaa, raaka-ainetuntemusta ja ruoanvalmistusta.
perustutkinnon perusteet Ravintola- ja catering-alan
eperusteet.opintopolku.fi › eperusteet-service › api
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tutkintoon sisältyy pakollinen tutkinnon osa, ravitsemispalveluissa toimiminen