Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
www.oph.fi › fi › koulutus-ja-tutkinnotOct 31, 2022 · Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Samalla selvitetään työelämän tarpeita tulevaisuuden osaamisesta ja mahdollisista uusista tutkinnon osista. Tutkinnon perusteiden uudistaminen toteutetaan 2022 - 2023.
ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi9.8.2022 · ePerusteet-palvelussa löytyvät kaikki opetussuunnielmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
opintopolku.fi › konfo › fiKoulutuksen kuvaus. Yhteishaun kautta valituiksi tulevat opiskelijat aloittavat opintonsa orientaatioviikolla 1.8.2023. Koulutus toteutetaan osoitteessa Satamakatu 19, Rauma. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa, valmistaa ja myy tuotteita ja -palveluja.