sinä etsit:

eperusteet ravintola ja catering ala

RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 180 OSP
https://sogsakk.fi › loader
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osaamisalavaihtoehdot ovat: ... https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4221360/reformi/tiedot.
perustutkinnon perusteet Ravintola- ja catering-alan
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/4808409
Perusteen nimi Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet Määräyksen diaarinumero OPH-2707-2017 Koulutuskoodit Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (381142) …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki / tarjoilija
https://www.novida.fi › Hakijalle › Opiskele ammatti
valinnaisia tutkinnon osia 60 osp. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ePerusteet. Kustannukset. 1.1.2021 jälkeen peruskoulunsa päättäneille opiskelu on ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Lpr (oppisopimus ...
www.edusampo.fi › opiskelemaan › koulutushaku
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa on 2 osaamisalaa: ruokapalvelun osaamisala, kokki sekä asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija. Voit suuntautua kokin tai tarjoilijan opintoihin tai myös yhdistellä näitä joustavasti. Kokotutkinnon laajuus on 180 ops. Kokki loihtii herkullisia annoksia erilaisiin tilaisuuksiin.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
The English language version of the eRequirements service contains ...
ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
9.5.2022 · ePerusteet-palvelussa löytyvät kaikki opetussuunnielmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät julkaisevat …
perustutkinnon perusteet Ravintola- ja catering-alan
Perusteen nimi Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet Määräyksen diaarinumero OPH-2707-2017 Koulutuskoodit Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (381142) Osaamisalat Asiakaspalvelun osaamisala (1797) Ruokapalvelun osaamisala (1798) Tutkintonimikkeet Tarjoilija (10067) Kokki (10140) Voimaantulo 01.08.2018
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/6350884
Perusteen nimi Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Määräyksen diaarinumero OPH-2707-2017 Koulutuskoodit Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (381142) Osaamisalat …
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto – Opiskelijan opas
https://sataeduopiskelija.com › ravintola-ja-cateringalan...
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon ... Lisätietoa alan perustutkinnosta ja sen rakenteesta Opintopolku ePerusteet ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Sasky
https://sasky.fi/koulutus/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto sisältää kaksi osaamisalaa; asiakaspalvelun osaamisalan (tarjoilija) ja ruokapalvelun osaamisalan (kokki). Opiskelija valitsee näistä toisen …
JEDU | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
www.jedu.fi › koulutus › ravintola-ja-catering-alan
Koulutus on 20 osp laajuinen tutkinnon osa ravintola- ja catering alan perustutkinnosta. Koulutus on maksuton. Kustannuksia tulee esim. hygieniapassista 10,68€. Työtön, 25 vuotta täyttänyt! Olet oikeutettu työttömyysturvaan, kun opinnot kestävät alle 6 kk. Riittää, että ilmoitat opiskelun alkamisesta TE-toimistoon. HAE »
Tutkinnon osat, ravintola-ala - Perho Liiketalousopisto
https://perho.fi › Ravintola- ja catering-ala
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp). Koulutuksen nimi: Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. Tutkinnon koodi: 10140 (kokki), 1797 ( ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Careeria ...
opintopolku.fi › app
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, jatkuva haku (Jatkuva haku) Painotettavat oppiaineet Painokerroin tarkoittaa, että painotettavan aineen arvosana lasketaan valinnassa niin monta kertaa kuin painokerroin osoittaa.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki / tarjoilija
https://www.novida.fi/hakijalle/opiskele-ammatti/ravintola-ja-catering-alan...
ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp) asiakaspalvelu ja myynti (25 osp) annosruokien ja juomien tarjoilu (40 osp) valinnaisia tutkinnon osia 60 osp. Ravintola- ja catering-alan …
ePerusteet
eperusteet.opintopolku.fi
May 09, 2022 · ePerusteet-palvelussa löytyvät kaikki opetussuunnielmien, tutkintojen ja koulutusten perusteet varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät julkaisevat palvelussa myös paikallisia opetussuunnielmia ja tutkintojen toteutussuunnitelmia.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
eperusteet.opintopolku.fi › eperusteet-service › api
Perusteen nimi Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Määräyksen diaarinumero OPH-2707-2017 Koulutuskoodit Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (381142) Osaamisalat Asiakaspalvelun osaamisala (1797) Ruokapalvelun osaamisala (1798) Tutkintonimikkeet Tarjoilija (10067) Kokki (10140) Voimaantulo 01.08.2018
Opintopolun ePerusteet - Peda.net
https://peda.net › ...
... Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto > Palvelualat > Ravintola-ja catering-alan perustutkinto > Valinnaiset tutkinnon osat > Opintopolun ePerusteet ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Sataedu
https://sataedu.fi/tutkinto/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta valmistuu ravintola-alan ammattilaisia: kokkeja ja tarjoilijoita. ... Tutustu tutkinnon rakenteeseen: ePerusteet. Rahoitus. Opetus on maksutonta. …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
www.oph.fi › fi › koulutus-ja-tutkinnot
Sep 13, 2022 · Jaa Print. Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Samalla selvitetään työelämän tarpeita tulevaisuuden osaamisesta ja mahdollisista uusista tutkinnon osista.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
opintopolku.fi › konfo › fi
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa, valmistaa ja myy tuotteita ja -palveluja. Hän t
alan perustutkinto Ravintola- ja catering-
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/4604517
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Perustutkinnon suorittanut osaa • toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtv
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
https://www.kktavastia.fi › ... › Perustutkinnot
Kokki | Koulutus ja opiskelu | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. Opiskele kokin tutkinto Ammattiopisto ... ePerusteet, Ammattiopisto Tavastia
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinnon
13.9.2022 · Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen …
alan perustutkinto Ravintola- ja catering-
https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/4326751
Perusteen nimi Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Määräyksen diaarinumero OPH-2707-2017 Koulutuskoodit Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (381142) Osaamisalat …