sinä etsit:

hotelli ja ravintola alan perustutkinto

Pirkanmaan ammattiopisto : Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto
www.pao.fi/hotelli-jaravintola-alanperustutkinto.html
Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnon opiskelu on monipuolista ja laaja-alaista. Opintoihin kuuluu ammatillisia opintoja, yhteisiä opin-oja sekä valinnaisia ja vapaasti valittavia opintoja. …
Pirkanmaan ammattiopisto : Hotelli- ja ravintola-alan ...
www.pao.fi › hotelli-jaravintola-alanperustutkinto
Pääsyvaatimuksena hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto (tarjoilija), catering-alan perustutkinto, (suurtalouskokki tai palveluvastaava). Opiskelijat valitaan soveltuvuuden ja aiemman opintomenestyksen mukaan. Opintojen kesto noin 1 vuosi. Ensimmäisen vuoden opintosuunnitelma vuonna 2009 opintonsa aloittaville opiskelijoille. Ravintolakokki.
Finto: JUPO: ravintolakokki (hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto)
https://finto.fi/jupo/fi/page/p2226
edellytykset käyttötarkoitukset käytäntö mentaaliset objektit ongelmat päämäärät tavoitteet tavoitteet tekniset objektit (abstraktit objektit) vaikeudet vapaus virheet virheet …
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa
https://www.ammattikoulut.fi › Koulutukset
Etsitkö opintoja alalta - Hotelli-, ravintola- ja catering-ala.
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, aikuiskoulutus
https://opintopolku.fi/app/#!/ammatillinenaikuiskoulutus/1.2.246.562.17.83944436514
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, aikuiskoulutus Ruokapalvelun osaamisala Koulutuksen kuvaus Hakeminen Yrkesakademin i Österbotten, samtliga verksamhetsorter …
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto - ePerusteet
https://eperusteet.opintopolku.fi
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto. 44/011/2014 ... Asiakaspalvelun osaamisala, 1636. Hotellipalvelun osaamisala, 1572 ...
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan koulutus - Studentum.fi
www.studentum.fi › koulutushaku › hotelli-ravintola
Hotelli- ja ravintola-alan koulutus. Hotelli-, ravintola- ja cateringala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja useita eri suuntautumisvaihtoehtoja. Työpäivät ovat vaihtelevia ja työpäivät moninaisia. Esimerkiksi työajat vaihtelevat paljon valitsemasi ammatin mukaan.
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala - Aikuis-koulutus.fi
https://www.aikuis-koulutus.fi › Koulutukset
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opinnot ovat hauskoja ja haastavia. Alalta työllistyt monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ammattiin.
HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO
https://www.finlex.fi/data/normit/42259/Oph_440112014_su.pdf
HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO Tutkinnon muodostuminen ammatillisessa peruskoulutuksessa, 180 osp Tutkinnon muodostuminen näyttötutkinnossa 2 …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - StadinAO
https://stadinao.fi › Ammatilliset perustutkinnot
Kokki • Tarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset ... ja -ravintolaketjut; sairaalat ja muut hoitolaitokset; hotellit ja muut ...
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa
https://www.ammattikoulut.fi/koulutushaku/hotelli-ravintola-catering
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla: Hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutus kestää ammattikouluissa kolme vuotta. Tutkinnon voi suorittaa …
Hotelli- ja ravintola-alan koulutus paikassa Uusimaa
https://www.studentum.fi › Koulutukset
Alta löydät listan koulutuksista, jotka täsmäävät hakuusi: Hotelli-, ravintola- ja catering-ala - Uusimaa. Käy lista läpi, ja valitse sinua kiinnostava ...
HOTELLI- JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO - Opetushallitus
www02.oph.fi › ops › ammatillinenkoulutus
Title: HOTELLI- JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO Author: ophmap1 Last modified by: ophmap1 Created Date: 5/28/2002 7:04:00 AM Company: oph Other titles
Hotelli Ja Ravintola Alan Perustutkinto Helsinki: Paras
pivox.fi › hotelli-ja-ravintola-alan-perustutkinto
Nov 26, 2021 · 3 JEDU - tutkintokohtainen opetussuunnitelma, Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto 1. JOHDANTO Tämä opetussuunnitelma on laadittu käyttäen suunnittelun perustana Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkin- non perusteita, OPH:n määräys 28.10.2014, Dno 44/011/2014 ja Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän opetussuunni- ...
Ravintola- ja catering-ala - Turun ammatti-instituutti
https://www.turkuai.fi › ammatilliset-tutkinnot › ravinto...
Jos haluat kokiksi tai tarjoilijaksi, valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. “Tekevältä ei työt lopu, ihmiset syövät aina.” Pekka, opettaja. Ala ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
www.oph.fi › fi › koulutus-ja-tutkinnot
Sep 13, 2022 · Jaa Print. Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Samalla selvitetään työelämän tarpeita tulevaisuuden osaamisesta ja mahdollisista uusista tutkinnon osista.
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan koulutus - Studentum.fi
https://www.studentum.fi/koulutushaku/hotelli-ravintola-catering
Joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja järjestelmällisyys ovat myös hyviä ominaisuuksia hektisellä alalla. Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto. Ammattikoulujen hotelli-, ravintola- …
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
peda.net › id › 23L2HQ
Tarjoilija, hotellivirkailija, kokki. Hotelli-, ravintola- ja cateringala on palveluala, jolla ihmiset tekevät töitä ihmisille. Kaikki lähtee asiakkaiden tarpeista, alalla on seurattava uusia trendejä ja tunnettava sekä kotimaisten että ulkomaalaisten asiakkaiden tarpeet. Alan työpaikkoja voivat olla hotellit, ravintolat, päiväkotien ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - StadinAO
https://stadinao.fi/perustutkinnot/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
1.8.2022 · Ravintola- ja catering-alan perustutkinto • Kokki • Tarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja …
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Gradia
https://www.gradia.fi › tarjoilija
Tulevia työpaikkojasi ovat erilaiset ruokaravintolat, hotellit, baarit, yökerhot, ... ravintola- ja catering-alan perustutkinnon yksittäisiä tutkinnon osia.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinnon
13.9.2022 · Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen …
Kouluttaudu hotelli- ja ravintola-alan osaajaksi | Työpaikat | Iltalehti
https://www.iltalehti.fi/tyopaikat/1364988
3.10.2022 · Työllistymisen lisäksi sinulla on vaihtoehtoisesti mahdollisuus jatkaa opintoja ja suorittaa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto kokonaisuudessaan.-----Haluamme juuri sinut …
Hotelli ja ravintola-alan perustutkinto - Finnish National Agency for ...
www03.edu.fi/aineistot/keke/kehitys/hotelli_ja_ravintola.htm
Hotelli ja ravintola-alan perustutkinto Tiedot tarkistanut Tapani Pentsinen Koulutuskeskus Salpaus (Kuvat: Tuomo Hannukkala ja Koulutuskeskus Salpaus) ALAN KUVAUS. Hotelli- ja …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Tampere - Tredu
https://www.tredu.fi › koulutustarjonta › perustutkinnot
Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja lounasravintoloissa, laivoilla, sairaaloissa, kahviloissa, ...
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto ...
opintopolku.fi › app
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, aikuiskoulutus - Yrkesakademin i Österbotten, samtliga verksamhetsorter - Opintopolku.fi