Kermapippurikastike - HK.fi
www.hk.fi › reseptit › kermapippurikastikeAinekset Valmistusohje Murskaa pippurit huhmareessa tai nuijimalla ne pussin sisällä. Laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia. Kaada joukkoon konjakki, lihaliemi ja kerma. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua. Mausta suolalla ja sinapilla ja tarjoile lihan kanssa. Jaa Tulosta Kommentoi
Kermakastikkeet | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatKermakastike viimeistelee maukkaan lopputuloksen. Valion reseptipankista löydät sopivat kermakastikkeet niin suolaiseen kuin makeaankin ruokaan. <br/><br/>Vispikermaan valmistettu vaniljakastike on todella helppoa tehdä itse ja se kruunaa monet leivonnaiset sekä jälkiruoat. Vaniljakastike on myös pohja jäätelölle. Kinuskikastike puolestaan valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta ja se ...
Kermakastike - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › kermakastikeLisää kermakastikkeen joukkoon yrtit (ja lihapullien paistoliemi). Anna kermakastikkeen hautua alhaisella lämmöllä vähintään 10 minuuttia. Sekoita kermakastiketta silloin tällöin. Lisää kastikkeen joukkoon murennettu lihaliemikuutio, soija, madeira ja Worcesterkastike. Keitä kermakastiketta vielä 5 minuuttia.