Sep 25, 2015 · 800 g peuran ulkofileetä 2 kpl palsternakkaa 4 kpl porkkanaa 2 kpl punasipulia 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl voita paistamiseen 1 tl kuivattua timjamia 1-2 tl hunajaa Lisäksi suolaa ja pippuria oman maun mukaan Ota liha ½ tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Kuori ja pilko porkkanat, palsternakat ja sipulit pienemmäksi.
porsaan filee kermakastikkeessa 2 annosta Alle 15 min Pääruoat Sokeriton Kananmunaton 2 1 Raaka-aineet Valmistusohjeet Leikkaa liha n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Hakkaa viipaleet ohuiksi. Paista pannulla muutama minuutti molemmin puolin. Lisää samalla suola, pippuri ja grillausmauste.
Kuivaa filee ja poista siitä mahdolliset kalvot. Kuumenna rasva paistinpannussa ja ruskista filee joka puolelta kauniin ruskeaksi. Siirrä filee pieneen …
Verkko11.04.2018 Peuran ulkofile uunissa kypsennettynä on yksi suosikkimme liharuoista. Ulkofileen pintaan hieron maustetahnan, ruskistan fileen nopeasti pannulla ja loppukypsennän uunissa. Pieni Lue lisää » Lähde: …
VerkkoPEURANFILETTÄ, PERUNABATAATTIKAKKUNEN, PUNAVIINIKASTIKETTA Tarvitset: peuran filettä (tai hirven) suolaa, pippuria Riistafilettä ei saa kypsentää kypsäksi! Se kuivuu ja …
Uunissa kypsennetty peuran ulkofile on suussa sulavan pehmeää koostumukseltaan. Jos maukkaalle lihalle kaipaa jotain kastiketta lisukkeeksi, sieni- tai …