Nestehiivat - Viinitalo Melkko/kotiviini.fi
www.kotiviini.fi › nestehiivatWyeast nestemäisillä oluthiivoilla paras mahdollinen lopputulos. Wyeastin hiivapakkauksessa hiiva on nestemäisessä muodossa. Hiiva on säilytettävä kylmässä (1-4°C) käyttöön asti. Hiivan aktivoimiseksi pakkauksen sisällä on pienempi ravinnepakkaus, joka puhkaistaan ennen hiivan lisäämistä vierteeseen. 1. Ota hiivapakkaus jääkaapista. Etsi ja siirrä ravinnepakkaus ulomman ...
Suomen Hiiva » Hiiva
www.suomenhiiva.fi › hiivaHiivan valmistus eli kasvatus suoritetaan tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Tätä monivaiheista biokemiallista prosessia ohjataan ja valvotaan tietotekniikan avulla. Kasvatuksen jälkeen hiiva kerätään talteen eli erotetaan kasvatusalustasta.
Suomen Hiiva » Hiiva
https://www.suomenhiiva.fi/hiivaHiivan valmistus eli kasvatus suoritetaan tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Tätä monivaiheista biokemiallista prosessia ohjataan ja valvotaan tietotekniikan avulla. Kasvatuksen jälkeen hiiva kerätään talteen eli erotetaan kasvatusalustasta.
Suomen Hiiva » Suomen Hiiva
https://www.suomenhiiva.fi/yritysSuomen Hiiva. Yli 130-vuotias Suomen Hiiva jatkaa vuonna 1889 Rajamäellä alkanutta hiivan valmistusta ainoana yhtiönä ja tehtaana Suomessa. Hiljattain modernisoidun ja laajennetun Lahdessa sijaitsevan tehtaan 12.000 tonnin vuosikapasiteetti kattaa koko kotimaan ja kasvavan viennin hiivatarpeen.
Voiwienertaikinan valmistus | Valio
www.valio.fi › artikkelit › voiwienereiden-valmistusMar 10, 2021 · Wienertaikinat nostatetaan hiivan avulla. Wienertaikinan ominaisuuksiin vaikuttavat myös taikinaan vaivattu ilma, jauhojen laatu, eri raaka-ainesuhteet ja muut valmistusolosuhteet. Nostatuksen aikana hiiva toimii muodostaen hiilidioksidikuplia taikinaan. Paiston aikana perustaikinan huokoset suurenevat ja taikina nousee (uuninousu).
Leivinhiiva – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/LeivinhiivaLeivinhiiva (myös oluthiiva/viinihiiva) (Saccharomyces cerevisiae) on kotelosieniin lukeutuva yksisoluinen sienilaji. Se on yksi vanhimmista leivän kohotusaineista, jolla saadaan leivonnaisten pehmeä ja kuohkea rakenne sekä oluen ja viinin käymisen aikaansaaja. Hiiva on elävä hyötymikrobi. Tuoreena hiiva on kimmoisaa ja väriltään vaaleanharmaata. Se on elävää solukkoa, joka suot…
Suomen Hiiva » Suomen Hiiva
www.suomenhiiva.fi › yritysSuomen Hiiva. Yli 130-vuotias Suomen Hiiva jatkaa vuonna 1889 Rajamäellä alkanutta hiivan valmistusta ainoana yhtiönä ja tehtaana Suomessa. Hiljattain modernisoidun ja laajennetun Lahdessa sijaitsevan tehtaan 12.000 tonnin vuosikapasiteetti kattaa koko kotimaan ja kasvavan viennin hiivatarpeen.