Mitä on hiiva ja miten siitä pääsee eroon? - Vitasal ...
vitasal.fi › mita-on-hiivaIhmisellä on paljon erilaisia mikrobeja iholla, limakalvoilla ja suolistossa. Mikrobilajikkeita on valtava määrä. Osasta tiedetään jo varmasti, että ne ovat luonnollinen osa ihmisen mikrobiostoa ja ne kuuluvat nk. normaaliflooraan, hiiva yksi näistä. Hiivaa ei saa olla liikaa. Mikäli ihmisen kehossa on liikaa hiivaa, oireet ovat hyvin moninaisia ja aina haitallisia elimistön ...
Suomen Hiiva » Hiiva
www.suomenhiiva.fi › hiivaKuivahiiva pakataan suojakaasuun. Hiivan laadun tasaisuutta, nostatuskykyä, säilyvyyttä ja mikrobiologista puhtautta seurataan koko tuotantoprosessin ajan. Suomalaisen hiivan mikrobiologinen laatu on erittäin korkea kansainvälisestikin verrattuna. Suomen Hiiva ottaa hiivan valmistuksessa huomioon myös ympäristöasiat.
Leivinhiiva – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › LeivinhiivaLeivinhiiva, myös oluthiiva, viinihiiva, ( Saccharomyces cerevisiae) on kotelosieniin kuuluva yksisoluinen sienilaji. Se on yksi vanhimmista leivän kohotusaineista, jolla saadaan leivonnaisten pehmeä ja kuohkea rakenne sekä oluen ja viinin käymisen aikaansaaja. Hiiva on elävä hyötymikrobi.