Apr 13, 2021 · Tämä asetus tulee voimaan 21päivänä huhtikuuta 2021. Tällä asetuksella kumotaan maa- ja metsätalousministeriön elintarvikkeiden alkutuotannon elintarvikehygieniasta annettu asetus (1368/2011), maa- ja metsätalousministeriön laitosten elintarvikehygieniasta annettu asetus (795/2014), maa- ja metsätalousministeriön ilmoitettujen ...
4.5.2021 · Lainsäädäntö ja ohjeet - Ruokavirasto Lainsäädäntö ja ohjeet Elintarvikehygieenistä osaamista koskevat säädökset ja määräys: Euroopan unionin yleinen elintarvikehygienia-asetus (852/2004/EU) liite II luku 12 kohta 1 Elintarvikelaki (297/2021) Ruokaviraston määräys hygieniaosaamisesta (7/2021) (pdf)
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 852/2004 elintarvikehygieniasta (yleinen elintarvikehygienia-asetus) yleiset hygieniasäännöt kaikille elintarvikealan toimijoille Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 853/2004 eläinperäisiä elintarvikkeita koskevista erityisistä hygieniasäännöistä ( eläimistä saatavien elintarvikkeiden hygienia-asetus )
Henkilökunnan hygieniasta säädetään yleisen elintarvikehygienia-asetuksen liitteen II luvussa VIII ja henkilökunnan koulutuksesta luvussa XII. Riistan käsittelylaitoksiin sovelletaan tämän liitteen luvun 1 kohtaa 2 sekä lukua 4. Kalakukkoja valmistaviin laitoksiin sovelletaan tämän liitteen luvun 1 kohtia 1—3 ja 5 sekä lukuja 2—4. Luku 1.
2) Elintarvikehygieniasta 14 päivänä kesäkuuta 1993 annetussa neuvoston direktiivissä 93/43/ETY2säädettiin elintarvikkeiden yleiset hygieniasäännöt ja menettelyt näiden sääntöjen noudattamisen valvomiseksi. 3) Kokemus on osoittanut, että nämä säännöt ja menettelyt muodostavat kestävän perustan elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi.
13.4.2021 · Alkutuotannon tuotteiden käsittelyssä, luovutuksessa ja toimittamisessa on estettävä niiden saastuminen. Juomavettä tai puhdasta vettä on oltava riittävästi saatavilla hygienian ylläpitämiseksi. Alkutuotannon tuotteet on säilytettävä elintarviketurvallisuuden kannalta sopivassa lämpötilassa. Maito 9 § Veden laatuvaatimukset maidon alkutuotannossa
yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU, liite I, ... edellyttämällä tavalla (yleinen elintarvikehygienia-asetus EY/852/2004 liite II luku ...
ASETUS (EY) N:o 852/2004, annettu 29 päivänä huhtikuuta 2004, elintarvikehygieniasta EUROOPAN PARLAMENTTI JA EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO, jotka ottavat huomioon Euroopan yhteisön perustamissopimuksen ja erityisesti sen 95 artiklan ja 152 artiklan 4 kohdan b alakohdan, ottavat huomioon komission ehdotuksen1,
Elintarvikehygienian osalta tärkeimpiä säädöksiä ovat EU:n elintarvikehygienia-asetukset (EY) N:o 852/2004 ja (EY) N:o 853/2004 sekä asetus elintarvikkeiden mikrobiologista vaatimuksista (EY) N:o 2073/2005 ja elintarvikelain (23/2006) nojalla annetut maa- …
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus elintarvikelainsäädäntöä koskevista yleisistä periaatteista ja vaatimuksista, Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen perustamisesta sekä elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvistä menettelyistä (EY) N:o 178/2002.
29.4.2004 · Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 852/2004, annettu 29 päivänä huhtikuuta 2004, elintarvikehygieniasta - Publications Office of the EU 0 Kirjaudu sisään Oikeus Eurooppalainen data Liiketoimintamahdollisuudet EU-julkaisut Tutkimus ja innovointi EU Whoiswho Julkaisu yksityiskohta Help Jaa Julkaisu yksityiskohta
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus elintarvikehygieniasta (EY) N:o 852/2004, Yleinen elintarvikehygienia-asetus. Asetus koskee seuraavia toimintoja:.
Käyttöönotto 20.8.2015 Valvontaosasto, Elintarvikehygieniayksikkö Ohje ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen elintarvikehygieniasta Viranomaisen toiminnan tulee perustua laissa olevaan toimivaltaan ja viranomaistoiminnassa tulee noudattaa lakia. Viranomaisohjeet eivät ole oikeudelliselta luonteeltaan muita viranomaisia tai toi- mijoita sitovia.