ASETUS (EY) N:o 852/2004, annettu 29 päivänä huhtikuuta 2004, elintarvikehygieniasta EUROOPAN PARLAMENTTI JA EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO, jotka ottavat huomioon Euroopan yhteisön perustamissopimuksen ja erityisesti sen 95 artiklan ja 152 artiklan 4 kohdan b alakohdan, ottavat huomioon komission ehdotuksen1,
2) Elintarvikehygieniasta 14 päivänä kesäkuuta 1993 annetussa neuvoston direktiivissä 93/43/ETY2säädettiin elintarvikkeiden yleiset hygieniasäännöt ja menettelyt näiden sääntöjen noudattamisen valvomiseksi. 3) Kokemus on osoittanut, että nämä säännöt ja menettelyt muodostavat kestävän perustan elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi.
Apr 13, 2021 · Tämä asetus tulee voimaan 21päivänä huhtikuuta 2021. Tällä asetuksella kumotaan maa- ja metsätalousministeriön elintarvikkeiden alkutuotannon elintarvikehygieniasta annettu asetus (1368/2011), maa- ja metsätalousministeriön laitosten elintarvikehygieniasta annettu asetus (795/2014), maa- ja metsätalousministeriön ilmoitettujen ...
4.5.2021 · Lainsäädäntö ja ohjeet - Ruokavirasto Lainsäädäntö ja ohjeet Elintarvikehygieenistä osaamista koskevat säädökset ja määräys: Euroopan unionin yleinen elintarvikehygienia-asetus (852/2004/EU) liite II luku 12 kohta 1 Elintarvikelaki (297/2021) Ruokaviraston määräys hygieniaosaamisesta (7/2021) (pdf)
Elintarvikehygienian osalta tärkeimpiä säädöksiä ovat EU:n elintarvikehygienia-asetukset (EY) N:o 852/2004 ja (EY) N:o 853/2004 sekä asetus elintarvikkeiden mikrobiologista vaatimuksista (EY) N:o 2073/2005 ja elintarvikelain (23/2006) nojalla annetut maa- …
Henkilökunnan hygieniasta säädetään yleisen elintarvikehygienia-asetuksen liitteen II luvussa VIII ja henkilökunnan koulutuksesta luvussa XII. Riistan käsittelylaitoksiin sovelletaan tämän liitteen luvun 1 kohtaa 2 sekä lukua 4. Kalakukkoja valmistaviin laitoksiin sovelletaan tämän liitteen luvun 1 kohtia 1—3 ja 5 sekä lukuja 2—4. Luku 1.
Käyttöönotto 20.8.2015 Valvontaosasto, Elintarvikehygieniayksikkö Ohje ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen elintarvikehygieniasta Viranomaisen toiminnan tulee perustua laissa olevaan toimivaltaan ja viranomaistoiminnassa tulee noudattaa lakia. Viranomaisohjeet eivät ole oikeudelliselta luonteeltaan muita viranomaisia tai toi- mijoita sitovia.
29.4.2004 · Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 852/2004, annettu 29 päivänä huhtikuuta 2004, elintarvikehygieniasta - Publications Office of the EU 0 Kirjaudu sisään Oikeus Eurooppalainen data Liiketoimintamahdollisuudet EU-julkaisut Tutkimus ja innovointi EU Whoiswho Julkaisu yksityiskohta Help Jaa Julkaisu yksityiskohta
13.4.2021 · Alkutuotannon tuotteiden käsittelyssä, luovutuksessa ja toimittamisessa on estettävä niiden saastuminen. Juomavettä tai puhdasta vettä on oltava riittävästi saatavilla hygienian ylläpitämiseksi. Alkutuotannon tuotteet on säilytettävä elintarviketurvallisuuden kannalta sopivassa lämpötilassa. Maito 9 § Veden laatuvaatimukset maidon alkutuotannossa
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus elintarvikelainsäädäntöä koskevista yleisistä periaatteista ja vaatimuksista, Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen perustamisesta sekä elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvistä menettelyistä (EY) N:o 178/2002.
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus elintarvikehygieniasta (EY) N:o 852/2004, Yleinen elintarvikehygienia-asetus. Asetus koskee seuraavia toimintoja:.
yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU, liite I, ... edellyttämällä tavalla (yleinen elintarvikehygienia-asetus EY/852/2004 liite II luku ...
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 852/2004 elintarvikehygieniasta (yleinen elintarvikehygienia-asetus) yleiset hygieniasäännöt kaikille elintarvikealan toimijoille Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 853/2004 eläinperäisiä elintarvikkeita koskevista erityisistä hygieniasäännöistä ( eläimistä saatavien elintarvikkeiden hygienia-asetus )