Pontikan keitto • Rantakemia.fi
rantakemia.fi › viewtopicSep 12, 2007 · http://ponu.toimii.net/. Tuolta löytyy melko kattavat ohjeet, mitä nyt nopeasti vilkasin. Ja metanolista veikkasiin ettei puhdasta sokeria käyttämällä puhtaalla viinihiivalla luulisi kovin paljon metanolia syntyvän. Metanoli kiehuu alemmassa lämpötilassa kuin etanoli, joten jos heität alle 80 C:ssa syntyneen "mehun" pois, ennen kuin ...
Pontikka – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/PontikkaPontikka on laittomasti tavallisesti viljasta tai sokerista käyttämällä ja tislaamalla valmistettua viinaa. Raaka-aineena voidaan kuitenkin käyttää mitä tahansa muutakin ruoka-ainetta, joka saadaan käymään. Pontikkaa valmistetaan kaikkialla maailmassa, jopa sellaisissa maissa, joissa laillinen alkoholi on laadukasta, halpaa ja helposti saatavilla. Pontikkaa onkin …
Pontikan keitto • Rantakemia.fi
https://rantakemia.fi/viewtopic.php?t=165Rekisteröidy käyttäjäksi ja lopeta mainoksista kärsiminen! Re: Pontikan keitto. Kirjoittaja Rantakemisti » 12 Syys 2007 11:22. http://ponu.toimii.net/. Tuolta löytyy melko kattavat ohjeet, mitä nyt nopeasti vilkasin. Ja metanolista veikkasiin ettei puhdasta sokeria käyttämällä puhtaalla viinihiivalla luulisi kovin paljon metanolia ...