Pontikan keitto • Rantakemia.fi
rantakemia.fi › viewtopicSep 12, 2007 · Vuodet Jäsenenä: Ylös. Re: Pontikan keitto. Kirjoittaja Rantakemisti » 13 Syys 2007 11:28. No, mä vähän kelasin et jos me ruvetaan jotain soppia keittelemään, niin tehtäisiin niitä sillä periaatteella et niit jois sen takia että ne maistuu hyvälle, eikä koska ne pärähtää helposti nuppiin.
Pontikka – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/PontikkaPontikka on laittomasti tavallisesti viljasta tai sokerista käyttämällä ja tislaamalla valmistettua viinaa. Raaka-aineena voidaan kuitenkin käyttää mitä tahansa muutakin ruoka-ainetta, joka saadaan käymään. Pontikkaa valmistetaan kaikkialla maailmassa, jopa sellaisissa maissa, joissa laillinen alkoholi on laadukasta, … Näytä lisää
Pontikka – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › PontikkaPontikan tislaus siirtyi Suomessa 1960-luvulta alkaen metsistä kaupunkeihin. Kun pientislausvälineitten myynti ja markkinointi kiellettiin, tislaaminenkin hiipui. Pontikan keitto on Suomessa 2010-luvulle tultaessa lähes tyrehtynyt, ja sitä harjoitetaan nykyään enää lähinnä harrastusmielessä.