Sahdin valmistus :: Sahtiopisto
www.sahtiopisto.fi › sahdin-valmistusSahdin valmistus. Sahdin pääraaka-aineena on sahtimallas. Tänä päivänä maltaat ostetaan useimmiten kaupasta, raaka-aineenaan pelkkä ohra. Mukaan voi lisätä muitakin kotimaisia viljoja, joko mallastamattomana tai mallastettuna. Viljan voi mallastaa itsekin. Sahtiopistolla on mahdollista tehdä savumaltaita.
VIINAN TISLAUS MÄSKISTÄ
moodle.keuda.fi › kansiot › kao-lf1. Mäskin valmistus Punnitse 1 kg pilsner -maltaita ja jauha ne valssimyllyllä. Laita jauhetut maltaat kattilaan ja lisää 3 litraa vettä. Lämmitä seos 63 °C:een, pidä siinä 30 minuuttia ja sekoita 5 minuutin välein. Tee joditesti: Laita pieni määrä nestettä kattilasta dekantterilasiin ja lisää pari tippaa
Sahdin valmistus :: Sahtiopisto
Mäskäys Mäskäys aloitetaan sekoittamalla vilja ja vesi ja kuumentamalla se noin 40 asteeseen. Siitä lämpötilaa kohotetaan noin 8 tunnin aikana lisäämällä siihen lämpöisempää ja lämpöisempää vettä. Tavoitteena on 70-75 astetta. Tämän prosessin aikana viljan tärkkelys muuttuu glukooseiksi. Isojoella on tapana lopuksi keittää mäski. Mäskin sekoitusta
Måneskin - Wikipedia
en.wikipedia.org › wiki › MåneskinMåneskin ( Italian: [ˈmɔːneskin, ˈmaː-], [1] Danish: [ˈmɔːnəˌske̝nˀ]; [2] Danish for 'moonlight') is an Italian rock band formed in Rome in 2016. The band is composed of vocalist Damiano David, bassist Victoria De Angelis, guitarist Thomas Raggi, and drummer Ethan Torchio. [3] Performing in the streets in their early days, they ...