Mangojuustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mangojuustokakkuVinkki. Kakun voi pakastaa. Korvaa ohjeen keksipohja seuraavalla seoksella: 150 - 160 g gluteenittomia digestive-keksejä (esim. Glutano Landtaler tai Semper) murennettuina + 75 g Valio voita sulatettuna + 1/4 dl sokeria. Valmista muuten samaan tapaan kuin tavallinen kakku.
Mangojuustokakku - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › mangojuustokakkuLämmitä pieni tilkka vettä ja liuota sen joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada sulaneet liivatteet nauhana täytteen joukkoon. Sekoita täyte tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan keksipohjan päälle. Nosta mangojuustokakku jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille.
Mangojuustokakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › mangojuustokakku1 prk (250 g) maitorahkaa. 2 dl makeuttamatonta mangososetta (esim. Bonne) 1 dl sokeria. 2 tl vaniljasokeria. 3 dl vispikermaa. Koristeluun: tuoreita tai pakastettuja kotimaisia vadelmia. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Pingota irtopohjanvuoan pohjan ja reunan väliin leivinpaperi ja painele seos vuokaan.
Mangojuustokakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › reseptit › mangojuustokakkuJan 04, 2005 · 12 Palaa. Reseptit Jälkiruoat Leivonnaiset. Mangojuustokakku on monen mielestä se paras juustokakku. Hedelmäisen raikas herkku on helppo leipoa valmiista mangososeesta. Kakussa yhdistyy samettinen tuorejuusto, täyteläisen raikas turkkilainen jogurtti ja makea tumman kaakaoinen keksipohja. Koristeeksi sopii vaikka tuore minttu ja vadelmat.