Mango-juustokakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaLaita vuoka jääkaappiin hyytymään tunneiksi/yön yli. - Laita 2kpl liivatetta kylmään veteen 5 minuutiksi. - Kuumenna 2 rkl vettä kiehuvaksi, sulata liivatteet veteen ja lisää piltti. Sekoita tasaiseksi. - Kaada piltti seos kakun päälle ja nosta kylmään ainakin ½ tunniksi. Irroita vuoka varovasti kun kakku on jähmettynyt varmasti ...
Mangojuustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mangojuustokakkuVinkki. Kakun voi pakastaa. Korvaa ohjeen keksipohja seuraavalla seoksella: 150 - 160 g gluteenittomia digestive-keksejä (esim. Glutano Landtaler tai Semper) murennettuina + 75 g Valio voita sulatettuna + 1/4 dl sokeria. Valmista muuten samaan tapaan kuin tavallinen kakku.