Sulata valkosuklaa mikrossa (350 W noin 30 sekunttia kerrallaan välillä sekoittaen) ja anna jäähtyä haaleaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa sähkövatkaimen avulla huoneenlämpöinen …
Valkosuklaatäyte Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita yhteen rahka, tuorejuusto ja sokeri. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa, anna jäähtyä hetken. Vatkaa kerma vaahdoksi. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Sekoita ne vatkaten tuorejuusto seokseen, lisää sulatettu suklaa.
Kakun voi pakastaa. Korvaa ohjeen keksipohja seuraavalla seoksella: 150 - 160 g gluteenittomia digestive-keksejä (esim. Glutano Landtaler tai Semper) murennettuina + 75 g Valio voita sulatettuna + 1/4 dl sokeria. Valmista muuten …
Parhaista Parhain Mangojuustokakku. Tämä kakku oli vuoden 2018 kolmanneksi suosituin ohje täällä blogissani. Katso koko TOP10 lista täältä . Päätin julkaista juuri tämän ohjeen uudestaan, uusilla kuvilla, koska mango tuo mieleeni viimeisimmän herkkureissuni Thaimaan lämmössä. Mango on yksi suosikkihedelmistäni.
Täyte 1 Sulata suklaa ja sekoita täytteeseen. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuumenna vesi ja sulata liivatteet siihen. Kaada liivate ohuena nauhana täytteet joukkoon ja sekoita kunnolla. Kaada täyte vuokaan ja siirrä pakkaseen jähmettymään. Täyte 2 Sekoita jogurtti ja mangosose täytteeseen.
Sep 16, 2010 · Paras valkosuklaa-juustokakku on täydellinen yhdistelmä keksin rapeutta, valkosuklaan ja tuorejuuston täyteläisyyttä ja sitruunan raikkautta. 1. Tee ensin valkosuklaa-juustokakun pohja. Hienonna kaurakeksit ja suklaa tasaiseksi monitoimikoneessa. Sulata rasva ja lisää joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pohja.
Parhaista Parhain Mangojuustokakku. Riittoisuus noin 10-12 hlö. Pohja: 75 g voita; 150 g digestivekeksejä; Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Murenna keksit ja sulata voi. Yhdistä voi ja keksimuru ja painele seos irtopohjavuoan (18 …
Valuta 1 tlk (425 g/230 g) Pirkka mangoviipaleita ja soseuta sauvasekoittimella. Siivilöi mangosose tiheän siivilän läpi. Käytä apuna lusikkaa, jotta saat mahdollisimman paljon mangoa talteen. Itse tehty mangosose kannattaa …
Täytteestä tulee jo mangososeen ansiosta kellertävää, mutta itse vahvistin väriä vielä keltaisella pastavärillä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuumenna muutama ruokalusikallinen appelsiinin mehua ja sulata liivatteet siihen. Kaada liivate ohuena nauhana täytteen joukkoon ja sekoita kunnolla.
4.3.2015 · Jaa juustokakkuseos kahtia, ja sekoita toiseen puoleen mangosose ja sokeri, ja toiseen puoleen sulatettu valkosuklaa. Kuumenna vesitilkka, ja sulata kaksi liivatelehteä siihen. Sekoita …
15.3.2020 · Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Halkaise passionhedelmät ja koverra sisus lusikalla. Sekoita keskenään tuorejuusto ja sokeri. Lisää suklaa voimakkaasti sekoittaen. Sekoita …
Kakku: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähytä hetken aikaa. Yhdistä tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri ja vatkaa tasaiseksi massaksi, niin että sokeri on sulannut joukkoon. Kaada kattilaan omenamehu ja laita lämpenemään liedelle. Purista liivatteista vesi pois ja sulata ne mehuun.