Appelsiinikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › appelsiinikakkuSekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa.
Kermaruusu: Appelsiini-suklaakahvikakku
www.kermaruusu.com › 2013 › 08Aug 19, 2013 · Tämä kahvikakku oli vähän epäonnen kakkukin. Siitäkin kuulen vitsailuna että kun minulla ei koskaan mikään epäonnistu, aina ohjeet luetaan oikein. Tällä kertaa tästä kakusta kyllä unohtui neste pois. :) Hyvin se kyllä koostumuksen puolesta onnistui. Pohja ei yhtään repeillyt eikä kakku kuohunut vuoan reunojen yli.