Gluteeniton mantelinen porkkana-appelsiinikakku — KULINAARI
kulinaari.com › 2018 › 01Jan 26, 2018 · 1 appelsiini 150 g voisulaa 2 dl sokeria 2 munaa n. 350 g porkkanoita karkeana raasteena 3,5 dl jauhoja (gluteenitonta jauhoseosta tai vehnäjauhoja) 110 g mantelijauhoa 3 tl leivinjauhetta 1,5 dl mantelilastuja 23 cm irtopohjavuoka leivinpaperia vuokaspray Lämmitä uuni 180 asteeseen. Vuoraa vuoka leivinpaperilla ja suihkuta vuokasprayta.
Appelsiinikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › appelsiinikakkuOhje Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita voisulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voilla voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa, jotta pinta ei tummu liikaa.
Gluteenitonta leivontaa: Appelsiinikakku
www.gluteenitontaleivontaa.fi › 2012 › 08Aug 08, 2012 · 1 appelsiini (1 dl pähkinärouhetta) Rasvaa ja gluteenitonta korppujauhoa vuoan jauhottamiseen Puhdista appelsiini hyvin, raasta sen kuori (ei valkeaa osaa) ja purista siitä mehu (n. 1 dl). Vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat hyvin vatkaten. Siivilöi taikinaan jauhot ja leivinjauhe, lisää appelsiinin kuori (ja pähkinärouhe).