Punaviinikastike - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaHauduta sipulia voissa minuutin ajan, lisää persilja sekä pippurit. Hauduta pari minuuttia. Lisää punaviini ja keitä kokoon kunnes jäljellä on noin 1 dl nestettä. Lisää liemi ja keitä jälleen hieman kokoon. Sekoita Maizena punaviiniin ja lisää se kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 1 min ...
VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeetHuom! Suosittelemme punaviinin tehtävän vain 20 litraa – vettä. 3. Viinihiiva ja –ravinne sekä pektolaasi. Ota lasillinen haaleaa vettä (25-30C) ja sekoita viinihiiva (pussi V) huolella siihen. Anna turvota n. 15 min. Liuota erikoisravintosuola (pussi 2) ja pektolaasi (pussi 3) lasilliseen haaleaa vettä ja sekoita käymisastiaan.
Punaviinin valmistus | Juomavinkki
www.juomavinkki.fi › punaviinin-valmistusPunaviinin valmistus poikkeaa valkoviinin valmistuksesta siten, että rypäleitä ei puristeta ennen käymistä vaan kuoret ovat mukana käymisprosessissa antamassa väriä ja tanniinia, ja vasta käymisen jälkeen rypäleet puristetaan. Punaviinien valmistusprosessi poikkeaa merkittävästi valkoviinien valmistusprosessista.