VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeetViinin käytyä 1,5 – 4 viikkoa (käymisaika riippuu käytetystä sokerimäärästä) ja vesilukosta nousevien kuplien tiheys on n. 1 – 2 kuplaa minuutissa, mittaa viini ominaispainomittarilla ja / tai maista viiniä. Jos viini maistuu hyvältä ja mittarin lukema on: vahvat viinit 0…+40, miedot viinit –5…+20, aloita pysäyttäminen.
Pihlajanmarjaviini - Reseptit | HS.fi
www.hs.fi › ruoka › reseptitSep 07, 2000 · 5 dl pihlajanmarjatuoremehua. 3 ½ - 7 kg sokeria. vettä. 1 kotimainen käymispakkaus. 1. Laita käymisastiaan omenatuoremehu ja pihlajanmarjatuoremehu. Lisää 3-4 kiloa sokeria, jos haluat kuivaa viiniä tai 7 kiloa, jos haluat makeaa. 2. Lisää vettä, kunnes nesteen pinta nousee 25 litraan.