Viinin valmistus - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1VIININ VALMISTUS. VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET. -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg Panimosokeria ja vahvoihin vastaavasti 6 kg tavallista tai 6,6 kg Panimosokeria, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämän sokerin ...
VIINITEKO-OHJEET - karahvi.fi
https://karahvi.fi/viiniteko-ohjeetViinin käytyä 1,5 – 4 viikkoa (käymisaika riippuu käytetystä sokerimäärästä) ja vesilukosta nousevien kuplien tiheys on n. 1 – 2 kuplaa minuutissa, mittaa viini ominaispainomittarilla ja / tai maista viiniä. Jos viini maistuu hyvältä ja mittarin lukema on: vahvat viinit 0…+40, miedot viinit –5…+20, aloita pysäyttäminen.
Viinireseptejä - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › artikkeli-viinireseptejaOct 18, 2017 · Viinireseptejä. Tälle sivulle olemme koonneet muutamia reseptejä kotiviineille. Noudata valmistuksessa käymisainepakkauksesi ohjeita. Reseptien ainesmäärät ovat 25 litralle viiniä. ANANASVIINI. - ananashedelmiä 4 kg. - rusinoita 500 g. - sitruunahappoa n. 20g. - Panimosokeria 5,5 kg.