Muista tämä kikka, niin teet täydellistä paistettua riisiä
www.is.fi › ruokala › ajankohtaistaMar 25, 2018 · Myös kasvispuoli on muunneltavissa. Sipuli ja pakasteesta talvisaikaan löytyvät herneet tuovat ruokaan hyvää makua ja väriä. Mausteiden kanssa sen sijaan ei kannata soveltaa, vaan noudattaa ohjetta, sillä muuten riisi on helposti hieman mautonta. Mutta tärkein niksi on kunnon paistaminen. Ruuan nimi on nimittäin paistettu riisi eikä keitetty ja pannulla lämmitetty riisi.
Keitetyssä riisissä piilee riski: Syötkö tietämättäsi ...
www.mtvuutiset.fi › makuja › artikkeliMar 27, 2017 · Keitetyssä riisissä piilee riski: Syötkö tietämättäsi "ripuliriisiä"? Keitetyn riisin säilyttäminen ja syöminen seuraavana päivänä voi olla bakteeririski, varoittavat asiantuntijat. Väärin säilytetty keitetty riisi muodostaa vakavan ruokamyrkytysriskin, kertovat elintarvikeasiantuntijat. Elintarviketurvallisuuden asiantuntija Benjamin Chapman Pohjois-Carolinan yliopistosta muistuttaa, ettei riisin keittäminen välttämättä tapa sen kaikkia taudinaiheuttajia.