Keitetyssä riisissä piilee riski: Syötkö tietämättäsi ...
www.mtvuutiset.fi › makuja › artikkeliMar 27, 2017 · Julkaistu 27.03.2017 13:08. Keitetyn riisin säilyttäminen ja syöminen seuraavana päivänä voi olla bakteeririski, varoittavat asiantuntijat. Väärin säilytetty keitetty riisi muodostaa vakavan ruokamyrkytysriskin, kertovat elintarvikeasiantuntijat. Elintarviketurvallisuuden asiantuntija Benjamin Chapman Pohjois-Carolinan yliopistosta muistuttaa, ettei riisin keittäminen välttämättä tapa sen kaikkia taudinaiheuttajia.
Ruokaa tähteistä: ylijäänyt keitetty riisi – Ruokaideat
ruokaideat.com › 2019/10/19 › ruokaa-tahteista-riisiOct 19, 2019 · Tässä kirjoituksessa kerron tapoja hyödyntää tähteeksi jäänyt keitetty riisi. Annan reseptejä ja linkkejä. Ylimääräinen keitetty riisi voidaan uusiokäyttää moniin samoihin ruokiin kuin keitetty peruna, perunamuusi, pasta, puuro, risotto ja couscous. Kirjoituksestani Tähteiden jatkojalostus: perunamuusi, riisi, puuro, pasta, perunat, risotto ja couscous löytyy uusiokäyttökohteita, joihin voi käyttää niistä yhtä tai useampaa:
Kohu keitetystä riisistä: Näin Evira vastaa - Iltalehti
www.iltalehti.fi › terveys › aFeb 03, 2015 · Ruotsin elintarvikevirastosta kommentoitiin Expressenille, että riisi sisältää useita itiöitä, jotka kasvavat nopeimmin 30-40 asteessa. Jos riisiä ei ole ennen jääkaappiin laittamista jäähdytetty nopeasti, edes uudelleen keittäminen tai paistaminen ei tapa bakteeria, vaan se voi levitä. Suomen Elintarviketurvallisuusvirastosta kerrotaan, että ravintoloiden käytännöt ruoan säilyttämisessä ja jäähdyttämisessä ovat tiukkoja, sillä alaa sitoo laki, mutta ...