Mango-passionjuustokakku - Resepti | Kotikokki.net
Lisää joukkoon tuorejuusto, maitorahka ja sokerit. Sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon 3dl mangososetta, siivilöidyt passionhedelmät ja sitruunamehu. Kuumenna 0,5dl mangososetta ja lisää liivate joukkoon. Valuta seos ohuena …
Mangojuustokakku - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › mangojuustokakkuNosta mangojuustokakku jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia ja liuota ne sitten kuumennettuun vesitilkkaa. Sekoita liuonneet liivatteet hyvin mangososeen joukkoon. Tasoita kiille huolellisesti mangojuustokakun päälle ja anna hyytyä ...
Mangojuustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mangojuustokakkuVinkki. Kakun voi pakastaa. Korvaa ohjeen keksipohja seuraavalla seoksella: 150 - 160 g gluteenittomia digestive-keksejä (esim. Glutano Landtaler tai Semper) murennettuina + 75 g Valio voita sulatettuna + 1/4 dl sokeria. Valmista muuten samaan tapaan kuin tavallinen kakku.
Tarun Taikakakut: Mangojuustokakku (26cm) - Blogger
27.6.2013 · Tässä ohje ihanaan mangojuustokakkuun :) Kerään tähän ohjeen lisäksi vielä vinkkejä juustokakun tekoon jotka olen itse parhaaksi kokenut. Tämä kakku sai vielä pursotukset ja kirsikat koristeeksi. Tästä tulee aika iso kakku. …
Mangojuustokakku | Valio
Yhdistä täytteen mangosose, rahka, tuorejuusto, sokerit ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi esim. kahvikupissa mikrossa. Sulata valutetut liivatteet kuumaan mehuun. Kaada liivateseos täytteeseen …
Mangojuustokakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › mangojuustokakku1 prk (250 g) maitorahkaa. 2 dl makeuttamatonta mangososetta (esim. Bonne) 1 dl sokeria. 2 tl vaniljasokeria. 3 dl vispikermaa. Koristeluun: tuoreita tai pakastettuja kotimaisia vadelmia. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Pingota irtopohjanvuoan pohjan ja reunan väliin leivinpaperi ja painele seos vuokaan.