Mangojuustokakku - Valio
www.valio.fi › reseptit › mangojuustokakkuKiille. Laita 3 liivatetta pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna säilykemangojen liemi (1 dl) kiehuvaksi. Sulata liivatteet siihen. Kaada liivateseos mangososeeseen samalla sekoittaen. Lisää kiille kakun päälle. Hyydytä jääkaapissa 1 h. Irrota vuoan reunus ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Koristele halutessasi.
Vadelmajuustokakku - Valio
www.valio.fi › reseptit › vadelmajuustokakkuVadelmajuustokakku. Pehmeän mantelinen kakkupohja, raikas vadelma sekä vaniljatuorejuustotäyte ovat ilahduttavan hyvä yhdistelmä. Vadelmajuustokakku on gluteeniton ja saat siitä helposti myös laktoosittoman jättämällä valkosuklaakoristeet kakun päältä pois. Valmistusaika. Aktiivinen. 1 h 15 min. Passiivinen.