ELINTARVIKEHUONEISTON VAATIMUKSET
www.sochv.jakobstad.fi › assets › SidorELINTARVIKEHUONEISTON VAATIMUKSET Valmistustila - Elintarvikehuoneisto tulee olla suunniteltu ja rakennettu siten että toiminnan kaikki eri vaiheet voidaan suorittaa hygienisesti. - Lian kertyminen, kosketus myrkyllisiin aineisiin, elintarvikkeiden saastuminen, tiivisteveden muodostuminen pinnoilla sekä mikrobien kasvu tulee estää.
ELINTARVIKEHUONEISTOLLE ASETETUT VAATIMUKSET
www.phhyky.fi › assets › filesVAATIMUKSET Versio: 1 Yksilöllinen tunniste: DOC-2484-5066-fi Laatija: Seppälä, Ulla Hyväksyjä: Silja Mäkelä, 29.10.2019 12:21 Voimassaoloaika: 29.10.2020 ELINTARVIKEHUONEISTOLLE ASETETUT VAATIMUKSET Elintarvikehuoneisto Elintarvikehuoneistolla tarkoitetaan mitä tahansa rakennusta tai huoneistoa taikka muuta
Elintarvikehuoneistot - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › tietoa-meista › asiointiSep 15, 2020 · Elintarvikehuoneistot. Elintarvikealan toiminnassa käytettävät lämpömittarit - ohje toimijoille ja valvojille (1.10.2021) Elintarvikehuoneiston omavalvonnan riskiperusteinen valvonta, 16043 (pdf) Omavalvontaohjeistusta toimijoille (pdf) Elintarvikehuoneiston riskiperusteinen valvonta, 16044 (pdf) Ohje ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ...
ELINTARVIKEHUONEISTOJEN VAATIMUKSET
www.porvoo.fi › library › filesElintarvikehuoneisto ei saa avautua suoraan ulos vaan siinä tulee olla joko tuuli-kaappi tai se on muuten asianmukaisesti erotettu ulkotilasta. Elintarvikehuoneiston valmistustilat eivät saa avautua suoraan ulos. Kioskit tai pienmyymälät, joiden myyntipinta-ala <100m2 ei tuulikaappia vaadita.