Tuorejuustokakku - Reseptit - Ilta-Sanomat
www.is.fi › ruokala › reseptiMar 04, 2003 · Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään. Lisää liivate ja kova kermavaahto. Tarkista maku ja lisää sokeria, jos täyte vaikuttaa liian happamalta. Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti. Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle.
tuorejuustokakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › nayta › 8357632. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna mehu kattilassa ja laita valutetut liivatteet joukkoon. Sekoita koko ajan. Sekoita tuorejuusto ja sokerit keskenään kulhossa. Lisää liivate ja vatkattu kerma. 3. Kaada täyte vuokaan. Laita kakku tasaiselle pohjalle pakastimeen ja anna kakun olla pakastimessa n. 2 tuntia.
Näin juustokakku onnistuu! – K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › artikkelit › juhlaNov 19, 2021 · Hyydytetty juustokakku. Hyydytetty juustokakku valmistetaan nimen mukaisesti liivatteella hyydyttämällä. Anna liivateliemen jäähtyä hetki ennen tuorejuustomassaan lisäämistä, jotta massa ei juoksetu lämpötilavaihtelusta. Jos liivateliemi ehtii jähmettyä liikaa, sen voi kuumentaa uudestaan. Hyydytetty juustokakku sopii hyvin myös ...
Juustokakut | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatPerinteinen resepti saa uutta makua helposti erilaisista hedelmistä, marjoista, suklaasta ja mausteista. Juustokakun voi valmistaa hyydyttämällä, jäädyttämällä ja paistamalla. Klassikoihin lukeutuva amerikkalainen juustokakku on perinteinen paistettu juustokakku, kun taas monien suosikkeihin lukeutuva mangojuustokakku hyytyy jääkaapissa.