Tiikerikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › tiikerikakku1 dl kevytkermaa. 2 rkl kaakaojauhetta (tai 50 g tummaa suklaata sulatettuna) 1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. 2. Vatkaa pehmyt rasva ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. 3. Lisää kananmunat yksitellen rasva-sokerivaahtoon voimakkaasti vatkaten.
Tiikerikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › tiikerikakkuKaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina. Pistele haarukalla taikinan läpi sieltä täältä. Näin tehden tumma ja vaalea taikina sekoittuvat kauniiksi raidaksi. Paista Tiikerikakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.