Tiikerikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › tiikerikakkuValmistusohje 200 g margariinia 3 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 3 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl kevytkermaa 2 rkl kaakaojauhetta (tai 50 g tummaa suklaata sulatettuna) 1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. 2. Vatkaa pehmyt rasva ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. 3.
Tiikerikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › tiikerikakkuLaita uuni päälle. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin. Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa. Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen.
Tiikerikakku | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › tiikerikakkuDec 20, 2018 · Tiikerikakku valmistuu näin: Voitele ja korppujauhota noin 1,5 litran vetoinen rengaskakkuvuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Ripottele jauhoseos rasvavaahtoon siivilän läpi. Sekoita taikina tasaiseksi.
Tiikerikakku | Reseptit | Kinuskikissa
www.kinuskikissa.fi › tiikerikakku2Feb 12, 2015 · Erota taikinasta kolmannes ja sekoita sen joukkoon kaakaojauhe. Levitä puolet vaaleasta taikinasta vuoan pohjalle. Levitä päälle tumma taikina ja sitten loput vaaleasta taikinasta. Työnnä kaksi haarukkaa V:n muotoisessa asennossa kakun pohjaa kohti niin, että haarukoiden terät kohtaavat vuoan pohjalla. Vedä samaa reittiä takaisin ylös.