Tiikerikakku | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › tiikerikakkuDec 20, 2018 · Tiikerikakku valmistuu näin: Voitele ja korppujauhota noin 1,5 litran vetoinen rengaskakkuvuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Ripottele jauhoseos rasvavaahtoon siivilän läpi.
Tiikerikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › tiikerikakkuValmistusohje 200 g margariinia 3 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 3 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl kevytkermaa 2 rkl kaakaojauhetta (tai 50 g tummaa suklaata sulatettuna) 1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. 2. Vatkaa pehmyt rasva ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. 3.