Tanniinit – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/TanniinitTanniinit ovat kasveissa esiintyviä oligo- tai polymeerisia fenoliyhdisteitä, jotka sitovat ja saostavat proteiineja. Rakenteensa perusteella tanniinit voidaan luokitella esimerkiksi flavonoidiyksiköistä koostuviin proantosyanidiineihin eli kondensoituneisiin tanniineihin, tai gallushaposta muodostuneisiin hydrolysoituviin tanniineihin.
Tolt wine
www.tolt.wineChampagne Gonet Sulcova. Runsaan arominen 100% pinot noir rosé d'assemblage - jälkiruokasamppanja, jossa jälkimaussa hapokkuutta. Tarjoillaan kylmänä 7 - 9 asteisena aperitiivina, hieman lämpimämpänä vaalean lihan tai makeansuolaisten ruokalajien kanssa 9 - 11 asteisena. Kylmänä myös raikas partneri piknikmansikoiden kanssa.
Tanniinit – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › TanniinitTanniineja esiintyy muun muassa puissa (esimerkiksi tammi, koivu, eukalyptus, mänty, paju ), useissa heinäkasveissa, apiloissa sekä monissa ihmisen ravinnoksi kelpaavissa kasveissa (esimerkiksi metsämarjat, greippi, granaattiomena ). Sisällys 1 Teen tanniinit 2 Viinien tanniinit 3 Käyttökohteita 4 Tanniiniryhmiä 5 Lähteet 6 Aiheesta muualla
Nautiskelijan viinitieto
https://www.nautiskelija.fi/Viiniarvio.aspx?id=14847Nautiskelija on suomalaisen viinitietouden ja viinikritiikin tietopankki. Sivusto on suunnattu laatutietoisille viininkuluttajille. Sivuston sisältää Alkon perusvalikoiman viinien arviot arvosteluineen sekä Suomen suurimman määrän Alkon tilausvalikoiman sekä ruotsinlaivojen Silja Linen ja Viking Linen viinien arvioita. Tietokanta tekee helpoksi yksilöllisiin tarpeisiin sopivien ...