VerkkoJos tanniinit tuntuvat suussasi liian voimakkailta, kokeile yhdistää viini hyvän ruoan kanssa. Esimerkiksi roseeksi jätetty peuranpaisti tai pihvi tasapainottavat punaviinin …
Tanniinit ovat niin kutsuttuja parkkihappoja, joita liukenee viiniin käytettävien viinirypäleiden kuorista, siemenistä ja rangoista. Niitä tulee myös ...
Tanniinit ovat oleellinen osa punaviiniä ja sen rakennetta. Ne vaikuttavat merkittävästi punaviinien laatuun, makurakenteeseen ja ikääntymispotentiaaliin.
VerkkoTanniinit ovat oleellinen osa punaviiniä ja sen rakennetta. Ne vaikuttavat merkittävästi punaviinien laatuun, makurakenteeseen ja ikääntymispotentiaaliin. Tanniinien laatu ja määrä muuttuvat …
Mitä on tanniini ja mistä viinin tanniinisuus tulee? Myös parkkihappo-nimellä tunnetut tanniinit eivät kuulu pelkästään viiniin, vaan niitä esiintyy myös ...
Tanniinit eli parkkihapot ovat tummien rypäleiden kuorissa, siemenissä ja tertun rangassa olevia yhdisteitä, jotka liukenevat punaviiniin maseroinnin eli uuttamisen ja käymisen …
VerkkoTanniinit ovat punaviineissä tärkeä osa viinin rakennetta. Ne antavat kokonaisuuteen runkoa, ryhtiä ja pitkäikäisyyttä. Mitä ovat viinin tanniinit? | Alko
VerkkoTanniinit ovat kasveissa esiintyviä oligo- tai polymeerisia fenoliyhdisteitä, jotka sitovat ja saostavat proteiineja. Rakenteensa perusteella tanniinit voidaan luokitella esimerkiksi …
Tanniinisuus. Tanniinisuuden eli kovuuden aistit siitä, että punaviini kiristää ikeniäsi ja kuivaa suusi limakalvoja. Kun punaviinissä on paljon tanniineja, ...
VerkkoTanniinit ovat niin kutsuttuja parkkihappoja, joita liukenee viiniin käytettävien viinirypäleiden kuorista, siemenistä ja rangoista. Niitä tulee myös …
VerkkoTanniinit ovat ainutlaatuisia kyvyssään sitoutua helposti muiden yhdisteiden kanssa. Tämä ominaisuus antaa juomille miellyttävän kitkerän ja kuivan maun, mutta se voi …