Tutkija varoittaa: Älä lämmitä keitettyä riisiä!
www.iltalehti.fi › terveys › aFeb 02, 2015 · maanantai 2.2.2015 klo 17:38. Vanhempi lehtori Preben Vestergaard Hansen Metropol-korkeakoulusta ja tutkija Steen Ethelberg Tanskan suurimmasta terveystutkimuslaitoksesta Statens Serum Institutista (SSI) varoittavat keitetyn riisin lämmittämisestä. Aiheesta ovat kirjoittaneet tanskalainen MetroXpress-lehti ja ruotsalainen Expressen.
Uudelleen kuumentaminen - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › elintarvikkeetSep 08, 2022 · Uudelleen kuumentaminen. Elintarvikkeita uudelleen kuumennettaessa on oleellista, että vaaravyöhykelämpötila (+6 – +60 o C) ohitetaan mahdollisimman nopeasti ja että elintarvikkeet kuumennetaan kauttaaltaan säädettyä tarjoilulämpötilaa (vähintään +60 asteinen) kuumemmaksi (yli +70 asteiseksi) ennen tarjoilua.
Kohu keitetystä riisistä: Näin Evira vastaa - Iltalehti
www.iltalehti.fi › terveys › aFeb 03, 2015 · Josefiina Baraka. josefiina.baraka@iltalehti.fi. tiistai 3.2.2015 klo 16:21. Iltalehti kertoi eilen Tanskan suurimman terveystutkimuslaitoksen Statens Serum Institutin (SSI) varoituksesta, jonka mukaan keitetyn riisin lämmittämisessä piilee riski. Tutkijoiden mukaan ylijäänyt riisi kannattaa mielummin heittää pois, sillä uudelleen ...