Helposti maistuvaa: Riisin keittäminen
helpostimaistuvaa.blogspot.com › 2011 › 03Mar 06, 2011 · Nesteeksi käy veden lisäksi esimerkiksi liha-, kana-, kala- tai kasvisliemi. Riisin keittämisen mittasuhteet: "1 osa riisiä ja 2 osaa vettä" (1 osa = esimerkiksi desilitra tai vesilasi) Yhtä henkilöä/annosta kohti mitataan 0,5 dl riisiä, 1 dl vettä ja noin 1/4 tl suolaa. Suolan lisääminen ei ole välttämätöntä.
Keitetty riisi - Resepti | Makuja | MTV Uutiset
www.mtvuutiset.fi › makuja › reseptitFeb 18, 2013 · Valmistusohje. 1. Mittaa riisi kattilaan, lisää vesi ja suola. 2. Laita kattila liedelle ja kuumenna vesi kiehuvaksi. Alenna lämpöä ja anna riisin poreilla hiljalleen 20 minuuttia. Tarkista, että kaikki vesi on imeytynyt riisiin, keitä muuten vielä hetki. 3. Ota kattila liedeltä ja anna riisin seistä kannen alla 5-10 minuuttia.