sinä etsit:

ravintola alan perustutkinto

Hotelli-, ravintola- ja catering-ala - Aikuiskoulutus
https://www.aikuis-koulutus.fi › Koulutukset
Ole palvelualan ammattilainen! Hotelli- ja ravintola-alalla löytyy lukuisia eri ammattivaihtoehtoja. Työskentely alalla on hauskaa, mutta samalla intensiivistä ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Tampere - Tredu
https://www.tredu.fi › koulutustarjonta › perustutkinnot
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto sisältää kaksi osaamisalaa: asiakaspalvelun osaamisalan (tarjoilija) ja; ruokapalvelun osaamisalan (kokki). Opinnot ...
Ravintola- ja catering-ala - Perho Liiketalousopisto
https://perho.fi › ravintola-catering-koulutus-ammatilli...
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
https://opintopolku.fi › konfo › koulutus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta voi valmistua kokiksi tai tarjoilijaksi. Kokki työskentelee ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai ...
Ravintola- ja catering-ala | Perho Liiketalousopisto
https://perho.fi/ravintola-catering-koulutus-ammatillinen-perustutkinto
WebPerho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - StadinAO
https://stadinao.fi › Ammatilliset perustutkinnot
Kokki • Tarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
www.oph.fi › fi › koulutus-ja-tutkinnot
Apr 10, 2023 · Jaa Print. Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan käyttöön uusi, kaikille perustutkinnoille yhteinen arviointikriteeristö. Tämä edellyttää ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Samalla selvitetään työelämän tarpeita tulevaisuuden osaamisesta ja mahdollisista uusista tutkinnon osista.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp) - Keuda
https://www.keuda.fi › koulutukset › ravintola-ja-cater...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (180 osp). Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - StadinAO
https://stadinao.fi/perustutkinnot/ravintola-ja-catering-alan-perustutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. • Kokki • Tarjoilija. Ravintola- ja …
Ravintola-alan koulutukset - Koulutus.fi
https://www.koulutus.fi › ... › Ravintola / Matkailu
Sujuvaa ja ammattitaitoista palvelua arvostetaan korkealle ravintola-alalla. On pärjättävä erilaisissa olosuhteissa ja kohdattava erilaisia ihmisiä.
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | OSAO
https://www.osao.fi/opinnot/kokki
WebRavintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon …
Ravintola- ja catering-ala | Perho Liiketalousopisto
perho.fi › ravintola-catering-koulutus-ammatil
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea meille yhteishaussa ja jatkuvassa haussa.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - opintopolku.fi
opintopolku.fi › konfo › en
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset ja hyvät taidot muun muassa ruoanvalmistuksesta tarjoiluun sekä vastuullisuudesta ja lähiruoasta asiakaspalveluun. Yksilöllisen opintopolun avulla voit syventää jo olemassa olevaa osaamistasi tai aloittaa tyhjältä pöydältä iästä riippumatta.
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa
https://www.ammattikoulut.fi › Koulutukset
Hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen voi työskennellä mm. tarjoilijana, kokkina, ravintolapäällikkönä, hovimestarina tai hotellipäällikkönä.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Opintopolku
opintopolku.fi › konfo › fi
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot toimia ravitsemisalan ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Perustutkinnossa voi valmistua tarjoilijaksi tai kokiksi. Tarjoilija työskentelee tarjoilu-, asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa ...
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - OSAO
https://www.osao.fi › opinnot › kokki
Kokkina toimit monipuolisissa ravintola- ja catering-alan työtehtävissä. Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä ...
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteet
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot...
Ravintola- ja catering- alan perustutkinnon perusteissa otetaan …
Kokki | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | OSAO
www.osao.fi › opinnot › kokki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat. Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp; Lounasruokien valmistus, 40 osp; Annosruokien valmistus, 25 osp
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto - StadinAO
stadinao.fi › perustutkinnot › ravintola-ja-catering
Aug 1, 2022 · Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. • Kokki • Tarjoilija. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alalla vaaditaan palveluhenkisyyttä, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta.