Kohderyhmä. Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto soveltuu henkilöille, joilla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja sekä alan työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisena teet elämänhallintaa edistävää työtä vankan ammattitaidon ja hyvien vuorovaikutustaitojen pohjalta. Työ on ehkäisevää, kuntouttavaa, hoidollista, toipumista edistävää, haittoja vähentävää sekä asumispalveluja tukevaa. Toimit moniammatillisessa ympäristössä ja kohtaat asiakkaan ...
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset on suunnattu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, opettajille sekä ihmisille, jotka tarvitsevat apua vuorovaikutukseen mielenterveyspotilaiden kanssa. Mielenterveystyö ja psykiatria ovat ihmissuhdetyötä, joten koulutusten painopiste on asiakkaan tai potilaan kanssa työskentelyssä.
Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Tutkinnon rakenne. Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu kahdesta ...
Mielenterveys- ja päihdepalvelujen puhelinpalvelu: Hoidon tarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta. p. 044 703 5940. Aukioloajat: ma-to klo 8-15.30, pe klo 8-14.30. Voit täyttää myös sähköisen oirearvion Oulun omahoidossa (vaatii tunnistautumisen). Oirekysely löytyy terveyspalveluiden alta.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, jossa syvennät laaja-alaista osaamista neuropsykiatrisen asiakkaan ohjaukseen ja valmennukseen. Koulutuksen käytyäsi voit käyttää Neuropsykiatrinen valmentaja -nimitystä. Saat konkreettista ohjausta ja apuvälineitä valmennuksen toteuttamiseen oman työn ohessa tai valmentajana.
Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakolliset tutkinnon osat: Ammatillisuuden toteuttaminen mielenterveys- ja päihdetyössä, 50 osp. Lähi- ja läheisverkostoissa toimiminen, 50 osp.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot (esim. omakohtainen toipumiskokemus, kokemusta vapaaehtoistyöstä tai työelämästä).
Mielenterveys– ja päihdetyön erikoisammattitutkinto neuropsykiatrisella painotuksella, Helsingissä ja Oulussa. Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, jossa syvennät laaja-alaista osaamista neuropsykiatrisen asiakkaan ohjaukseen ja valmennukseen. Koulutuksen käytyäsi voit käyttää Neuropsykiatrinen valmentaja -nimitystä.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jos haluat vahvistaa osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijana toimimiseen sosiaali- ja terveysalalla. Työtä tehdään...
Tutkinto tulee olla suoritettu viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Hakeminen ja opiskelijavalinta. Hakuaika koulutukseen on 6.4.–16.5.2021. Hakuaika ...
Perehdyt uusimpiin menetelmiin ja palvelujärjestelmään. ”Koulutus laajensi ja täydensi perusopintojani ja työelämän käytännön kokemusta”. Sairaanhoitaja Tuomas ...
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto on näyttötutkinto, joka antaa pohjan toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutus sopii henkilöille ...
Koulutus on tarkoitettu niille, joilla on alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä työkokemusta. Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ...
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset on suunnattu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, opettajille sekä ihmisille, jotka tarvitsevat apua vuorovaikutukseen mielenterveyspotilaiden kanssa. Mielenterveystyö ja psykiatria ovat ihmissuhdetyötä, joten koulutusten painopiste on asiakkaan tai potilaan kanssa työskentelyssä.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus (30 op) Mielenterveys- ja päihdetyössä tarvitaan entistä enemmän sekä itsenäisen työskentelyn että monialaisen yhteistyön taitoja. Erikoistumiskoulutuksessa saat uutta ammatillista osaamista, jota voit hyödyntää niin edistävässä työssä kuin hoidossa ja kuntoutuksessa.
Mielenterveys- ja päihdepalvelujen puhelinpalvelu: Hoidon tarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta. p. 044 703 5940. Aukioloajat: ma-to klo 8-15.30, pe klo 8-14.30. Voit täyttää myös sähköisen oirearvion Oulun omahoidossa (vaatii tunnistautumisen). Oirekysely …
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jos haluat vahvistaa osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijana toimimiseen sosiaali- ja terveysalalla. Työtä tehdään julkisten ja yksityisten toimijoiden sekä yhteisöjen ylläpitämissä avo- ja laitospalveluissa.