Koulutukseen osallistuminen EI edellytä erityisiä digitaitoja. Koulutukseen on jatkuva haku. Seuraavan kerran opinnot voi aloittaa uuden tutkinnon osan alkaessa ...
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus, 30op. Mielenterveys on ihmisen hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn perusta. Muutokset työelämässä, palvelujärjestelmässä ja yhteiskunnassa haastavat työntekijöitä päivittämään osaamistaan.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto (verkossa) ... myös täydentäviä ja syventäviä opintoja sekä työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.
(5 op) Mielenterveys- ja päihdetyö osaksi ammattiosaamistasi! Harkitsetko työskentelyä lasten ja nuorten tai päihdetyön parissa? Nämä avoimen amk:n sosiaali- ja terveysalan opinnot ovat juuri sinulle! Tällä opintojaksolla perehdytään erityisesti mielenterveyden tukemisen ja päihdetyön keskeisiin menetelmiin. Opintojakso kuuluu terveysalan loppuvaiheen opintoihin ja se soveltuu ...
Kehittyvä mielenterveys- ja päihdetyö 5 op Opinnot suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa. Koulutus järjestetään yhteistyössä usean eri ammattikorkeakoulun kanssa. Opintojen toteutus Erikoistumiskoulutus sisältää sekä lähi- että verkko-opetusta. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.
Päihdeongelman syntyyn vaikuttavat tekijät. Ehkäisevän työn lähtökohdat, muodot ja suositukset. Kunnan vastuut ja velvollisuudet ja lainsäädäntö. Mielenterveys- ja päihdeongelmien puheeksiottaminen. Keväällä 2022 opintojakso toteutetaan 31.1.-31.5. Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina. Ilmoittaudu opintoihin 22.1 mennessä.
Erikoistumiskoulutus sisältää sekä lähi- että verkko-opetusta. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja sen tavoitteellinen suoritusaika on yksi vuosi.
Työtä tehdään julkisten ja yksityisten toimijoiden sekä yhteisöjen ylläpitämissä avo- ja laitospalveluissa. Ammatti ja opinnot. Mielenterveys- ja päihdetyön ...
Perehdyt uusimpiin menetelmiin ja palvelujärjestelmään. ”Koulutus laajensi ja täydensi perusopintojani ja työelämän käytännön kokemusta”. Sairaanhoitaja Tuomas ...
Mielenterveys- ja päihdetyössä työskenteleminen tutkinnon osa 26.11.2019. Tutkinnon osan viimeiset lähipäivät ovat viikolla 8, 2020. Lähipäiviä on yhteensä 20. Mielenterveys- ja päihdetyö asiakas- ja verkostotyössä viikolla 12, tutkinnon osan viimeiset lähipäivät ovat viikolla 22, 2020. Lähipäiviä on yhteensä 18.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto (verkossa) suorittamisen voit aloittaa mistä tahansa tutkinnon osasta (ks. sisältö tarkemmin, josta selviää mitä tutkinnon osia tähän osaamisalaan on valittavissa). Koulutukseen on jatkuva haku. Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia. Ensimmäiset koulupäivät on 19.1.2022 ...
Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta ...
Mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitajana voit työskennellä mm. Lähihoitajan opinnot antavat sinulle vahvan pohjan jatko-opintoihin. Voit jatko-opiskella esimerkiksi sairaanhoitajaksi. Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Jokaiselle sopiva tapa opiskella. Valitse juuri sinulle sopiva hakutapa.
Aug 30, 2020 · Koulutuspaikka: Verkko-opinnot Laajuus: 5 op Paikkamäärä: 40 Kohderyhmä ja edeltäsyysehdot: Terveyden- ja sosiaalihuollon sekä nuorisotyön ammattilaiset ja opiskelijat (mielenterveys- ja päihdehoitotyön perusopinnot suoritettu) Opettaja: lehtori Niina Luukkonen, etunimi.sukunimi@xamk.fi
Mielenterveys ja päihdetyön erikoisammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B2.1. Lisätietoa täältä > Opiskelun toteutusmuoto. Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 2 – 3 / kuukausi. Oppimisympäristöinä on myös työpaikat ja verkko-oppimisympäristö.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joilla ei ole vielä laajaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Koulutus antaa sinulle paremmat valmiudet eri-ikäisten asiakkaiden mielenterveys- ja päihdeongelmien ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kohtaamiseen eri toimintayksiköissä sosiaali- ja terveyspalveluissa.
Syventävät opinnot 8 op (mm. oma mielenterveystyön filosofia, Yhteistyösuhde ja yhteistyösuhteen ilmiöt, Eettisyys, Dialogisuus, Ryhmänohjaus) Kuntoutuminen 4 op (mm. ajankohtaiset tutkimukset) Lääketieteen opinnot 2 op (psykiatrian luennot + Käypä hoito – suositukset)
Syventävät opinnot 8 op (mm. oma mielenterveystyön filosofia, Yhteistyösuhde ja yhteistyösuhteen ilmiöt, Eettisyys, Dialogisuus, Ryhmänohjaus) Kuntoutuminen 4 op (mm. ajankohtaiset tutkimukset) Lääketieteen opinnot 2 op (psykiatrian luennot + Käypä hoito – …