Lettutaikina | Martat
https://www.martat.fi/reseptit/lettutaikinaVerkkoValmistusohje 2 munaa 5 dl maitoa 2,5 dl vehnäjauhoja 0,5 tl suolaa (1 rkl sokeria) Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon loput aineet. Jos teet makeita lettuja, voi taikinaan lisätä sokeria. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista letut rasvassa …
Reseptit | Martat
www.martat.fi › marttakoulu › reseptitReseptipankissamme on satoja ihanan kotoisia reseptejä kaikille kotikokeille. Ruokaohjeemme ovat helppoja toteuttaa. Lähtökohtana on kotimaiset raaka-aineet ja runsas kasvisten käyttö. Anna pullan tuoksua ja padan porista. Tuoksut ja maut tuovat hyvää mieltä ja ennen kaikkea herkkuja lautaselle! Siirry tästä reseptihakuun
Lettutaikina | Martat
www.martat.fi › reseptit › lettutaikinaValmistusohje 2 munaa 5 dl maitoa 2,5 dl vehnäjauhoja 0,5 tl suolaa (1 rkl sokeria) Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon loput aineet. Jos teet makeita lettuja, voi taikinaan lisätä sokeria. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista letut rasvassa pannulla.
Maailman paras lettutaikinaresepti - Iltalehti
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aMay 10, 2020 · Alkuperäisen reseptin löydät täältä. Lettutaikina 5 dl maitoa 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita ripaus suolaa 1. Kaada maito kulhoon. Vispaa joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää lopuksi voi tai öljy mukaan. 2. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen lettujen paistoa. 3.