Letut - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet. Riko kanamunien rakenne sekoittamalla niitä voimakkaasti vispilällä. Lisää munien sekaan noin puolet maidosta, sokerit ja suola. Sekoita. Lisää jauhot ja sekoita voimakkaasti niin kauan että taikina on sileää. (Taikinasta ei saa jauhopaakkuja käsipelillä pois millään, jos laittaa kerralla kaiken maidon ennen jauhoja.
Lettutaikina - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten maito, voi ja munat koko ajan sekoittaen. Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia. Paista rypsiöljyn kanssa. Puolen litran taikina riittää 1-2 henkilölle. Jaa resepti Samankaltaisia reseptejä Lettutaikina Lettutaikina Lettutaikina Lettutaikina Lettutaikina
Lettutaikina | Martat
www.martat.fi › reseptit › lettutaikinaVatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon loput aineet. Jos teet makeita lettuja, voi taikinaan lisätä sokeria. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista letut rasvassa pannulla. Käännä lettu paiston puolessa välissä, kun se on hyytynyt ja alapuoli saanut hyvän paistopinnan. Tarjoa letut makean tai suolaisen täytteen kera.
Lettutaikina - Valio
www.valio.fi › reseptit › lettutaikinaMaitoreseptit Suomi Taikinat Kasvis (lakto-ovo) Ainekset 8 isoa lettua 3 kananmunaa 6 dl Valio täysmaitoa 3 dl vehnäjauhoja 1-2 rkl sokeria 1 tl suolaa Paistamiseen Valio Oivariini® juoksevaa Jaa resepti Jaa Tulosta Ohje Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan n. 2 dl maitoa ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi.