Kinuskikissan klassikkokakut. Korkkaan blogissani uuden kakkusarjan, jonka tuotokset kokoan Klassikot-osioon. Viimeisen parin vuoden aikana olen alkuhuuman …
Valmista kinuskikuorrutus: Keitä kermaa ja fariinisokeria kattilassa 5 - 7 min. Sekoita välillä, ettei seos kuohu yli. Valuta pisaroita täytekakun päälle.
Kirpsakan vadelman ja makean kinuskin toisiaan täydentävä yhdistelmä vie takuulla kielen mennessään. Kakku maistuu taatusti niin aikuiselle kuin lapsellekin ...
Jos se ei imeydy kakkuun, kinuski on valmista. Muuten jatka kinuskin keittämistä. Kaada kinuski kuumana hitaasti kakun päälle ja anna valua reunoille. Hyydytä ...
KUORRUTA kakku kinuskiohjeen mukaan (Linkki!). Anna kakun seistä hetken aikaa jääkaapissa. Voit hyvin tehdä kakun tähän pisteeseen asti jo edellispäivänä.
Valmista kinuskikuorrutus. Sekoita kerma ja sokeri pinnoitetussa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen 15–20 minuuttia. Pudota tippa kinuskia kakun …
Viiden munan kakkupohja on paistettu 22 cm vuoassa. Vadelmatäyte riittäisi myös 24 cm kakkuun. Kakun sisään tulevan kinuskin voi valmistaa kuorrutteen ohjeella ...
Kinuskikakku – ohje: Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe, siivilöi ne vaahtoon ja kääntele joukkoon. Kaada taikina voideltuun ja …
WebKinuskikakku on todellinen klassikko ja sopii erinomaisesti esimerkiksi arvokkaisiin syntymäpäiväjuhliin. Täytevaihtoehtoja on kaksi. Valitse suosikkisi!