sinä etsit:

juures lihapata uunissa

Juures-lihapata | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/juures-lihapata
1 dl persiljaa hienonnettuna Valmistus yli 60 min Ota lihapalat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Ruskista lihapalat rasvassa ja siirrä ne pataan. Mausta suolalla, pippurilla ja laakerinlehdillä. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat, lanttu sekä palsternakka. Lisää juurekset ja vesi pataan.
Liha-juurespata on helppo syysresepti - Iltalehti
https://www.iltalehti.fi › Pippuri.fi › Ruoka-artikkelit
Syksyiset juurekset kypsyvät ihanan pehmeiksi ja liha mureaksi, ... lihaa ja pehmeitä juureksia: Puutarhurin lihapata hurmaa helppoudellaan.
Parhaat lihapadat | Soppa365
https://www.soppa365.fi/artikkeli/artikkelit/sesongin-maku/anna-hautua...
1.11.2019 · Muusikko Kasmirin ohje kreikkalaiseen lihapataan kannattaa kaivaa esiin silloin, kun on kutsunut syömään pöydällisen verran nälkäisiä ystäviä. Stifadosta riittää ainakin kahdeksalle, joten ota käyttöön isoin patasi. Neljä tuntia 140-asteisessa uunissa takaavat, että liha on mureaa ja maku kohdallaan. Täydellinen karjalanpaisti
Maukas liha-juurespata | Martat
https://www.martat.fi › reseptit › maukas-liha-juurespata
(Kookosmaito herottuu haudutettaessa hiukan, mutta kookos antaa mukavaa makua pataan.) Siirrä pata liedeltä uuniin 200°C:seen ja paista kannen alla noin 30 ...
Maatalon lihapata - Reseptit - Arla
https://www.arla.fi › Reseptit
Kuori ja pilko sipulit, porkkanat ja lanttu. Lisää pataan. Keitä vielä noin 15 minuuttia kunnes juurekset pehmenevät. Viipaloi purjo ja lisää pataan. Sekoita ...
Juures-lihapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › juures-lihapata
Juures-lihapata. Juures-lihapataan on kätketty kesän kypsyttämät maukkaat juurekset. Valmista pataa kerralla reilu annos ja lämmitä viikolla nopeaksi arkiruoaksi. Tarjoa lisänä keitettyjä kuoriperunoita ja puolukkasurvosta.
Liha-juurespata | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › liha-juurespata
29 / kpl. 45,80/ kg. Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Juurespata uunissa | Kasvis, Juhli ja nauti, Padat ... - Soppa365
www.soppa365.fi › juurespata-uunissa
Feb 10, 2021 · Työvaiheet. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Pese, kuori ja paloittele juurekset isoiksi paloiksi. Kuori ja paloittele sipulit. Ota valkosipulista uloin kuori pois, mutta jätä kynnet kuorineen kiinni kantaan. Leikkaa pieni pala päältä pois, niin että kynnet näkyvät. Laita juurekset, sipulit ja valkosipulit isoon pataan.
Juures-lihapata - Kotiliesi.fi
https://kotiliesi.fi/resepti/juures-lihapata
Valmistusohje Juures-lihapata tehdään helposti näin: 1. Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön. Laita lihapalat uunivuokaan. Paahda lihaa uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, sekoita pari kertaa paahtamisen aikana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori palsternakka ja porkkanat ja viipaloi. 2. Ota vuoka pois uunista, laske lämpötila 170 asteeseen.
Haudutettu liha-juurespata | Pataruoat | Yhteishyvä
https://yhteishyva.fi › reseptit
Valmistus (Uuni 250°C) ... Laita lihat uunipataan tai -vuokaan ja anna niiden ruskistua 250-asteisessa uunissa 30 minuuttia. ... Kuori ja paloittele juurekset ...
Juures-lihapata - Kotiliesi.fi
kotiliesi.fi › resepti › juures-lihapata
Juures-lihapata tehdään helposti näin: 1. Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön. Laita lihapalat uunivuokaan. Paahda lihaa uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, sekoita pari kertaa paahtamisen aikana. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori palsternakka ja porkkanat ja viipaloi. 2. Ota vuoka pois uunista, laske lämpötila 170 asteeseen.
Anna hautua! Kylmän kauden parhaat lihapadat - Soppa365
https://www.soppa365.fi › artikkelit › sesongin-maku
Onnistuneen lihapadan salaisuus? ... Kylmän kauden parhaat lihapadat ... Lihat saavat hautua juuresten kanssa uunissa jopa seitsemän tuntia.
Siken maukas lihapata valmistuu sillä aikaa, kun olet lenkillä ...
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005521728.html
14.1.2018 · Lihapata on maailman helpoin ruoka valmistaa. Se oikeastaan valmistaa ihan itse itsensä, kun sille antaa tarvittavan ajan. Pataan voi käyttää kaikki juurekset, mitkä uhkaavat nahistua jääkaapin vihanneslokerossa. Jääkaapista löytyi porkkanoita, sipulia ja valkosipulia. Uhrasin muutaman Italiasta tuomani rosmariinin oksan.
Haudutettu liha-juurespata | Pataruoat | Yhteishyvä
https://yhteishyva.fi/reseptit/haudutettu-liha-juurespata/recipe-4303
21.11.2013 · 1 1/5 kg Karjalanpaistilihaa 2 Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi. Ota pata uunista ja lisää joukkoon juurekset ja mausteet. Sekoita ainekset. Lisää kiehuvaa vettä niin, …
Juures-lihapata | Valio
https://www.valio.fi/reseptit/juures-lihapata
1.9.2011 · Juures-lihapataan on kätketty kesän kypsyttämät maukkaat juurekset. Valmista pataa kerralla reilu annos ja lämmitä viikolla nopeaksi arkiruoaksi. Tarjoa lisänä keitettyjä …
Juures-lihapata - Kotiliesi.fi
https://kotiliesi.fi › Reseptit
Juures-lihapata tehdään helposti näin: · 1. Ota lihat ajoissa huoneenlämpöön. Laita lihapalat uunivuokaan. · 2. Ota vuoka pois uunista, laske ...
Liha-juurespata | Pääruoat | Reseptit - K-Ruoka
https://www.k-ruoka.fi › reseptit › liha-juurespata
Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. · Ruskista paistiviipaleet molemmin puolin kuumassa pannussa tilkassa öljyä. · Lado pataan liha, sipuli ja juurekset ...
Liha-juurespata | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/liha-juurespata
Lado pataan liha, sipuli ja juurekset kerroksittain. Ripottele väliin suolaa ja timjamia. Lisää myös maustepippurit ja laakerinlehdet. Kaada pataan vesi. Kuumenna pata liedellä kiehuvaksi ja hauduta 200-asteisessa uunissa runsas tunti, kunnes liha ja juurekset ovat kypsiä. Hienonna pinnalle persiljaa tai timjamia.
Uunissa haudutettu lihapata - Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi
www.tiskivuorenemanta.fi/2013/12/uunissa-haudutettu-lihapata
Lisää joukkoon n. litra lihalientä, tai niin paljon kunnes lihat ja juurekset peittyvät. Lisää joukkoon vielä maustepippurit ja laakerinlehdet. Peitä pata kannella. Anna kypsyä uunissa 225 asteessa 30 minuuttia, jonka jälkeen laske lämpötila 150 asteeseen ja jatka …
Pataruoka – poimi helpot ohjeet - Kotiliesi.fi
https://kotiliesi.fi/ruoka/pataruoka-uunissa
6.3.2018 · Pasta mielletään usein arjen pikaruoaksi, mutta uunissa ajan kanssa hautunut liharagu on viikonlopun slow foodia parhaimmillaan. Se tehdään naudan luullisesta lihasta, josta tuntien hauduttelun jälkeen tulee niin mehevää, että se suorastaan sulaa suuhun. Pinnalle vielä vastaraastettua parmesaania, niin avot!
Juures-lihapata | Valio
https://www.valio.fi › reseptit › juures-lihapata
Poista kalvot paistista. Leikkaa liha reiluiksi kuutioiksi (n. 5 x 5 cm). Ruskista liha 3 - 4 erässä ...
Maukas liha-juurespata | Martat
www.martat.fi › reseptit › maukas-liha-juurespata
700 g karjalanpaistilihaa (sian- ja naudanlihaa) 2–3 sipulia pala (noin 250 g) naurista pala (noin 250 g) lanttua 4–5 porkkanaa 500 g perunaa (kiinteä lajike)…
Mehevä lihapata | Pataruoat | Yhteishyvä
https://yhteishyva.fi/reseptit/meheva-lihapata/recipe-856
5.2.2021 · Reseptin ainekset S-kaupoista Osta Verkosta Kopioi ostoslista Valmistus (Uuni 250°C) 1 Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin. Nosta lihat pataan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja salvialla. Kuori ja paloittele kasvikset ja nosta pataan. Lisää laakerinlehdet. Kaada päälle lihalientä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.
Juures-lihapata | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › juures-lihapata
29 / kpl. 45,80/ kg. Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Siken maukas lihapata valmistuu sillä aikaa, kun olet lenkillä
https://www.is.fi › ajankohtaista › art-2000005521728
Lihapataan voi heittää kaikki juurekset, jotka uhkaavat nahistua jääkaapissa.