Mehevät pataruoat liedellä tai uunissa | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › pataruoatFeb 27, 2020 · Mehevät pataruoat uunissa ja liedellä. Pataruoat maistuvat ihanilta etenkin syksyllä ja talvella. Valmistele ainekset, kaada pataan ja anna uunin tai lieden hoitaa loput. Padan voi täyttää kasviksilla, pavuilla, lihalla tai kalalla. Tärkeää on, että mukana on riittävästi nestettä, lämpö on lempeä ja aikaa on tarpeeksi.
Naudanlihapata – katso ohje! | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › lihapataSep 23, 2019 · Naudanlihapata tehdään luuttomasta naudanpaistista, -lavasta tai -etuselästä. Maukas naudanlihapata valmistuu pienillä valmisteluilla ja hautuu kypsäksi omia aikojaan joko liedellä tai 150-asteisessa uunissa. Perinteisen naudanlihapadan kanssa maistuvat keitetyt perunat ja raikas vihersalaatti. GL.
Mehevä lihapata | Pataruoat | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › reseptit › meheva-lihapataFeb 5, 2021 · Valmistus (Uuni 250°C) 1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin. Nosta lihat pataan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja salvialla. Kuori ja paloittele kasvikset ja nosta pataan. Lisää laakerinlehdet. Kaada päälle lihalientä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. 800 g. Karjalanpaistilihaa.