Appelsiinikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › appelsiinikakku-2Valmistusohje 2 appelsiinia 1,5 dl rypsiöljyä 2,5 dl sokeria 2 isoa kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja 1,5 tl leivinjauhetta Vuoan voiteluun ja jauhottamiseen: voita tai margariinia ja korppujauhetta Pinnalle: 1 rasia appelsiinituorejuustoa (200 g) 0,5 dl tomusokeria appelsiinipaloja Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halkaisija 20 cm).
Riikan appelsiinikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › appelsiinikakku1 appelsiinin raastettu kuori 1 dl puristettua appelsiinimehua Voitele ja jauhota rengasvuoka. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vaahtoon voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon appelsiinihillo. Yhdistä leivinjauhe ja vehnäjauhot ja sekoita vaahtoon yhdessä appelsiininkuoren ja appelsiinimehun kanssa. Kaada taikina vuokaan.