sinä etsit:

Vuosiloman pitäminen

Loman ajankohta - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
https://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/vuosiloma/loman-ajankohta
VerkkoVuosilomalain mukaan arkipäiviä ovat viikonpäivät maanantaista lauantaihin. Sunnuntait, kirkolliset juhlapäivät, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, juhannusaatto, …
Vuosiloma | Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
https://www.kt.fi › sopimukset › kvtes › vuosiloma
KVTES:n vuosilomaluvun (IV luku) määräykset korvaavat vuosilomalain ... Lomanmääräytymisvuoden ansaittujen vuosilomien pitäminen jo kyseessä olevan ...
Vuosiloman pitäminen ja säästäminen | Omaluottamusmies
https://omaluottamusmies.fi/vuosiloma/vuosiloman-pitaminen-ja-saastaminen
VerkkoLisäksi työnantaja ja työntekijä voivat kuitenkin sopia, että 12 arkipäivää ylittävä loman osa pidetään vuoden kuluessa lomakauden päättymisestä. Tämä 12 arkipäivää ylittävä …
Vuosiloman pitäminen - YTK-Yhdistys
https://ytk-yhdistys.fi › vuosiloman-pitaminen
Vuosilomaa kuluttavat vuosilomalain mukaan arkipäivät, paitsi sunnuntait, kirkollisen juhlapäivät, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, juhannusaatto, pääsiäislauantai ...
Työntekijän loman pitäminen – Palkkaus.fi
https://www.palkkaus.fi/abc/tyontekijan-loman-pitaminen
Ilmoitus loman antamisesta on sitova. Jos loman alkamiseen on yli kuukausi, voi työnantaja vielä muuttaa loman ajankohtaa, mutta tässä tapauksessa …
Kesäloma lähestyy – mitä laki sanoo vuosilomasta?
https://www.akavanerityisalat.fi/uutishuone/ajankohtaiset/kesaloma...
VerkkoVuosiloman pitämisen osalta ehdoton sääntö on, että 12 päivää lomasta pitää olla yhtäjaksoista. Sen yli menevän loman jakamisesta ja pitämisestä erimittaisissa …
Työntekijän loman pitäminen - Palkkaus.fi
https://www.palkkaus.fi › tyontekijan-loman-pitaminen
Vuosiloma pidetään pääasiassa kesälomakaudelle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lomasta 24 arkipäivää on nautittava 2.5. – 30.9. välisenä aikana. Loppu ...
Vuosiloman pitäminen > Vuosiloma > Työsuhdeopas > ERTO
https://www.erto.fi/tyosuhdeopas/vuosiloma/vuosiloman-pitaminen
VerkkoVuosilomalain mukaan arkipäiviä ovat kaikki muut päivät paitsi sunnuntait, kirkolliset juhlapäivät, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, juhannusaatto, pääsiäislauantai ja …
Kuinka monta lauantaita pitää kuulua …
https://www.erto.fi/palvelu…
VerkkoLähtökohtaisesti loman ajankohta määrittelee edelleen sen, kuinka monta lauantaita lomaan sisältyy. Jos tällainen muutaman päivän loma esimerkiksi …
Vuosiloma | Kunta- ja …
https://www.kt.fi/sopimuk…
Esimerkkihenkilön vuosiloman pituus on 38 vuosilomapäivää, työaika 55 % ja hän tekee 5 päivää työtä joka toinen viikko (eli keskimäärin 2,5 työpäivää …
Loman ajankohta - Tehy
https://www.tehy.fi › tyoelamaopas › lomat › loman-aj...
Kunta-alalla työnantajan on sijoitettava vuosilomasta 20 päivää ... Loman ajankohdan määrääminen ... Vuosiloman pitäminen ennen työsuhteen päättymistä.
Vuosilomalaki 162/2005 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX
https://finlex.fi › laki › ajantasa
Vuosiloman antamisajankohta. Vuosiloma annetaan työntekijälle työnantajan määräämänä ajankohtana, jolleivät työnantaja ja työntekijä sovi loman pitämisestä 21 § ...
Vuosiloma - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
https://www.tyosuojelu.fi › tyosuhde › vuosiloma
Vuosilomalaissa on määritelty ne vuosiloman pitämiseen liittyvät asiat, joista työntekijä ja työnantaja voivat sopia. Sopimus on tehtävä kirjallisesti.
Lomapäivien määrä - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
https://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/vuosiloma/lomapaivien-maara
VerkkoVuosilomapäiviä kertyy 2 päivää/kuukausi, jos työtä on vähintään 14 päivää tai 35 tuntia kalenterikuukaudessa ja työsuhde on 31.3. mennessä kestänyt alle vuoden 2,5 …
Vuosiloman pitäminen ja säästäminen | Omaluottamusmies
https://omaluottamusmies.fi › Vuosiloma
Vuosiloman pitäminen ja säästäminen. Työntekijälle kertyneestä täydestä lomasta 24 päivää annetaan kesälomana ajalla 2.5.-30.9. ja 6 päivää talvilomana ...
Vuosilomalaki 162/2005 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2005/20050162
2) lomakaudella 2 päivän toukokuuta ja 30 päivän syyskuuta välistä aikaa nämä päivät mukaan luettuina; 3) arkipäivällä muita viikonpäiviä kuin …
Vuosiloman pitäminen - ERTO
https://www.erto.fi › Työsuhdeopas › Vuosiloma
Vuosilomaa pidettäessä sitä kuluttavat vain arkipäivät. Vuosilomalain mukaan arkipäiviä ovat kaikki muut päivät paitsi sunnuntait, kirkolliset juhlapäivät, ...
Vuosiloma - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
www.tyosuojelu.fi › tyosuhde › vuosiloma
Lomakausi Ajanjakso 2.5.–30.9. Tänä aikana on annettava kesäloma. Täysi lomanmääräytymiskuukausi Kalenterikuukausi, jonka aikana työntekijä on ollut sopimuksen mukaisesti työssä vähintään 14 päivää tai 35 tuntia. Mukaan lasketaan myös lain mukainen työssäolon veroinen aika.
Loman ajankohta - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
www.tyosuojelu.fi › tyosuhde › vuosiloma
Työntekijän sairastuessa vuosiloman aikana hänellä on oikeus loman siirtoon vasta mahdollisten omavastuupäivien jälkeen. Omavastuu koskee yli neljän viikon vuosilomaa ja omavastuupäiviä on korkeintaan kuusi. Omavastuupäivät eivät siten saa vähentää työntekijän oikeutta neljän viikon vuosilomaan.
Vuosiloman pitäminen > Vuosiloma > Työsuhdeopas > ERTO
www.erto.fi › tyosuhdeopas › vuosiloma
Vuosilomaa kuluttavat arkipäivät, joita vuosilomalain mukaan ovat kaikki muut päivät paitsi sunnuntait, kirkolliset juhlapäivät, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, juhannusaatto, pääsiäislauantai ja vapunpäivä. Lauantai katsotaan arkipäiväksi, joten se kuluttaa lomaa. Jos työntekijä pitää lomaa kokonaisen viikon maanantaista ...
21 § Vuosiloman jakamisesta ja ajankohdasta sopiminen ...
www.vuosilomaopas.fi › fi › vuosiloman-antaminen
Sopimus vuosiloman osan siirrosta Työnantaja ja työntekijä voivat sopia, että 30 lomapäivän vuosilomasta enintään 18 päivää siirretään seuraavan vuoden syyskuuhun. Jos siirto perustuu työnantajan esitykseen, on syytä sopia (kirjallisesti tai muutoin todisteellisesti) myös kompensaatiosta esimerkiksi siirretyn loman antamisesta ...
Vuosiloman pitäminen - Palvelualojen ammattiliitto PAM
https://www.pam.fi › wiki › vuosiloman-pitaminen
Kesäloma (enintään 24 arkipäivää), on annettava kesälomakaudella 2.5. ja 30.9. välisenä aikana. Talviloma (24 arkipäivän ylittävä loman osa, ...
Vuosiloma - Tyosuojelu.fi - Työsuojeluhallinto
https://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/vuosiloma
VerkkoLomakausi Ajanjakso 2.5.–30.9. Tänä aikana on annettava kesäloma. Täysi lomanmääräytymiskuukausi Kalenterikuukausi, jonka aikana työntekijä on ollut …
Vuosiloman pitäminen - Minilex
www.minilex.fi › a › vuosiloman-pitäminen
Vuosilomasta 24 päivää on annettava niin kutsutulle lomakaudelle, eli 2.5-30.9 väliselle ajalle, elleivät työntekijä ja työnantaja muuta sovi. Myös työehtosopimuksella voidaan sopia toisin lomakauden ajankohdasta. Loppuosa vuosilomasta on annettava viimeistään seuraavan lomakauden alkuun mennessä.