Viinin valmistus - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › viinin-valmistus_1Viinin säilytys ja tarjoilu. VIININVALMISTUKSESSA TARVITTAVAT AINEET. -Raikasta vesijohto- tai lähdevettä. -Sokeria halutun alkoholipitoisuuden mukaan. Mietoihin viineihin 4 kg tavallista kidesokeria tai 4,4 kg Panimosokeria ja vahvoihin vastaavasti 6 kg tavallista tai 6,6 kg Panimosokeria, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämän ...
Login - VINtek TIME
www.vintektime.comLogin Sign In To VINtek TIME v11.2 User ID: Forgot your User ID? Passphrase: Forgot your passphrase? PIN Code: Local Server Time: 4/8/23 7:12:37 PM EDT Unauthorized access to the VINtek TIME application is strictly prohibited.
VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeetA. Vahvat viinit 14-16 %. 5-7 päivää käymisen aloituksesta kiehauta 2 litraa vettä, sekoita siihen 2-2,5 kg sokeria (Sauternes 1,5-2 kg), anna jäähtyä ja sekoita käymisastiaan. Lisää kylmää vettä astiaan niin, että kokonaisnestemäärä on 25 litraa. B. Vahvat täyteläiset viinit 14-16 %.