Tiikerikakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaTiikerikakku 30 - 60 min Jälkiruoat Makeat leivonnaiset Kasvisruoka 259 21 Raaka-aineet Valmistusohjeet 1. Laita uuni kuumenemaan 170 C. Voitele vuoka ja 2. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. 3. Lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen. 4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon sekoittaen samalla.
Tiikerikakku | Martat
www.martat.fi › reseptit › tiikerikakkuValmistusohje 200 g margariinia 3 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 3 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 dl kevytkermaa 2 rkl kaakaojauhetta (tai 50 g tummaa suklaata sulatettuna) 1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. 2. Vatkaa pehmyt rasva ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. 3.
Tiikerikakku | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › tiikerikakkuDec 20, 2018 · Tiikerikakku valmistuu näin: Voitele ja korppujauhota noin 1,5 litran vetoinen rengaskakkuvuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin vanilliinisokeri ja leivinjauhe. Ripottele jauhoseos rasvavaahtoon siivilän läpi.
Tiikerikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › tiikerikakkuNäin tehden tumma ja vaalea taikina sekoittuvat kauniiksi raidaksi. Paista Tiikerikakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä. Vinkki * Tiikerikakun voi pakastaa. Pakkaa se hyvin kelmuun ja alumiinifolioon. Sulata jääkaapissa. Muistiin Tulosta Jaa resepti Reseptin ravintosisältö / 100g Energia 376 kcal