Kahvikakut ja kuivakakut | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatKahvikakut ja kuivakakut. Kuivakakku eli kahvikakku on kahvipöydän klassikko. Perinteisiin kuivakakkuihin kuuluvat tiikerikakku, piimäkakku ja maustekakku ovat kuivakakkujen aatelisia, jotka maistuvat kahvipöydässä ympäri vuoden. Klassiset taatelikakku ja hedelmäkakku puolestaan kuuluvat erityisesti joulun herkkuihin.
Suklaakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaakakkuLeikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Vatkaa väliin tuleva kerma vaahdoksi. Yhdistä sokeri ja kaakaojauhe. Sihtaa kermavaahdon joukkoon. Lisää lusikalla notkistettu tuorejuusto. Tarkista makeus. Levitä seos kakun väliin. Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä.
Suklaamoussekakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaamoussekakku-2Kaada leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 23 cm). Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä, älä irrota vuoasta. Erottele keltuaiset ja valkuaiset erillisiin kulhoihin. Vatkaa valkuaiset ja ½ sokeria, keltuaiset ja ½ dl sokeria sekä kerma ja crème fraîche yhdistettynä vaahdoksi.
Valio USA | Valio
www.valio.com › usAll of Valio’s product development is built around listening to the customer and consumer, delicious taste and good nutritional values. Product and technology experts and globally significant breakthrough innovation have always been a vital part of the business. We have over one hundred years of experience in the international dairy industry.
Suklaakuivakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaakuivakakkuOhje. Voitele ja korppujauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka. Sekoita munat ja sokeri puuhaarukalla sekaisin. Sulata voi ja lisää siihen kerma. Yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita muna-sokeriseokseen vuorotellen voisula-kermaseosta ja kuivia aineita. Kaada taikina vuokaan.
Vadelma-suklaakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › vadelma-suklaakakkuVatkaa kunnes tasaista. Lisää kuuma vesi ohuena nauhana samalla vatkaten. Vatkaa kovalla teholla 1 min. Pingota leivinpaperi kahden Ø 23 cm:n irtopohjavuoan reunojen ja pohjan väliin. Jaa taikina vuokiin. Kakkupohjat paistuvat tasaisemmin ja pysyvät mehevämpinä, kun ne paistaa useammassa vuoassa.