Suklaakakku | Reseptit | Kinuskikissa
www.kinuskikissa.fi › suklaakakkuNov 02, 2008 · kahvikakkuvuoka (1,5 l) jäähdytysritilä Kumppanit Ohje Piilota kuvat Rouhi suklaa esim. leipäveitsellä tai tehosekoittimessa. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaimella sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan muutamassa erässä vuorotellen kerman kanssa.
Suklaakakku | Reseptit | Kinuskikissa
https://www.kinuskikissa.fi/suklaakakku2.11.2008 · Sekoita lopuksi joukkoon suklaarouhe. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (tilavuus 1 ½ l). Paista 175 asteessa 40-50 min. Suojaa foliolla, kun pinta on saanut hieman väriä. Testaa kakun kypsyys kakkutikulla (esim. cocktail-tikulla). Joillakin paistoaika on ollut pidempi. Uunit erilaisia!
Suklaakuivakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaakuivakakkuSekoita munat ja sokeri puuhaarukalla sekaisin. Sulata voi ja lisää siihen kerma. Yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita muna-sokeriseokseen vuorotellen voisula-kermaseosta ja kuivia aineita. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50 - 60 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa.
Maailman paras suklaakakku! - Soppa365
www.soppa365.fi › reseptit › maailman-parasDec 13, 2015 · pekaanipähkinöitä Työvaiheet Vaahdota sokerit, suola, sitruunankuori ja munat sähkövatkaimella kuohkeaksi. Vatkaa maito ja ranskankerma joukkoon. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Viipaloi omenat puolen sentin paksuisiksi renkaiksi.
Täydellinen Suklaakakku | Annin Uunissa
www.anninuunissa.fi › taydellinen-suklaakakkuAug 27, 2017 · Paista kakku ohjeen mukaan 20-22cm irtopohjallisessa kakkuvuoassa. Leikkaa kakku jäähtyneenä 3-4 kerrokseen. Valmista suklaakreemi – ohjeessa oleva annos riittää yhden halk. 20-22 cm kokoisen kakun täyttöön ja kuorrutukseen. Kokoa kakku vuokaan, jossa paistoit sen (ensin pohjakerros, kreemi, seuraava kerros, kreemi jne.)