125 g Koskenlaskija tavallinen tai voimakas -juustoa . tarjoiluun lisäksi puolukkahilloa . Tee näin: Leikkaa ensin kaali ohuiksi suikaleiksi. Suikaleiden ei tarvitse olla saman pituisia tai kokoisia mutta leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi. Näin ne kypsyvät nopeammin. Hienonna sipuli silpuksi. Ruskista jauheliha pienessä määrässä rasvaa.
8.4.2020 · Lohta ja parsaa yhdellä uunipellillä (4 annosta) 1. Valitse matala astia, johon lohifileet mahtuisivat vieretysten. Sekoita astiassa ensiksi sitruunanmehu, 1 rkl oliiviöljyä, valkosipuli sekä persilja ja asettele lohifileet sitten astiaan nahkapuoli ylöspäin. Peitä astia kelmulla ja aseta jääkaappiin noin kymmeneksi minuutiksi.
125 g eli 1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa (normaali maku) 2 dl kuohukermaa. 1 tl dijonsinappia (tai maun mukaan reilumminkin) n. 1-1,5 dl mozzarellaraastetta tai muuta rakastamaasi juustoraastetta pinnalle. 1 tl suolaa. ½ - 1 tl mustapippurirouhetta . 2-3 rkl tuoretta timjamia silputtuna. pinnalle tarjoiluun timjaminoksa tai rucolan lehtiä
Apr 08, 2020 · Lohta ja parsaa yhdellä uunipellillä (4 annosta) 1. Valitse matala astia, johon lohifileet mahtuisivat vieretysten. Sekoita astiassa ensiksi sitruunanmehu, 1 rkl oliiviöljyä, valkosipuli sekä persilja ja asettele lohifileet sitten astiaan nahkapuoli ylöspäin. Peitä astia kelmulla ja aseta jääkaappiin noin kymmeneksi minuutiksi.
125 g eli 1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa (normaali maku) 2 dl kuohukermaa. 1 tl dijonsinappia (tai maun mukaan reilumminkin) n. 1-1,5 dl mozzarellaraastetta tai muuta rakastamaasi juustoraastetta pinnalle. 1 tl suolaa. ½ - 1 tl mustapippurirouhetta . 2-3 rkl tuoretta timjamia silputtuna. pinnalle tarjoiluun timjaminoksa tai rucolan lehtiä
... salaisuus: Savulohi, kerma ja pasta kantavat maullisesti jo pitkälle. Käyttämällä paksumpaa ruokakermaa on helppo savulohipasta nopeasti lautasellasi.
Helppo ja nopea koskenlaskija lasagne. Spaghetti alla puttanesca (ilotytön pasta) SavuLohiPasta. Voit ladata täällä kokoelmalle oman kansikuvan. Kuvasi tulee olla sinun ottamasi tai sinulla pitää olla lupa sen käyttöön. Älä kopioi kuvaa netistä tai muualta!
125 g Koskenlaskija tavallinen tai voimakas -juustoa . tarjoiluun lisäksi puolukkahilloa . Tee näin: Leikkaa ensin kaali ohuiksi suikaleiksi. Suikaleiden ei tarvitse olla saman pituisia tai kokoisia mutta leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi. Näin ne kypsyvät nopeammin. Hienonna sipuli silpuksi. Ruskista jauheliha pienessä määrässä rasvaa.
SAVULOHIPASTA. 300 g tagliatelleä. 1 sipuli. 2 valkosipulin kynttä ... 150 g mustaa Koskenlaskija sulatejuustoa. ½ dl vettä. ½ tl rouhittua mustapippuria.